• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şans aramızdan ayrıldı

Şans

Aktif Üye
Şans 7aydir bizim ile beraber di 3 gün önce kafesinden uçtu dışarı ya doğru kanatlarını çırpıp özgürlüğe doğru kanat cirptti çok üzgünüz acaba geri döner mi kaçan sultan papağanı geri dönenen oldumu 3 gün dur havalarda çok sıcak ne yapar çok merak ediyorum acaba döner mi bu cins kuşların yön kabileye ti varmi

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Çok üzüldüm... Kafesini dışarda bırakın. Fotoğraflarini çıkartıp mahalleye bı kaç yere irt. No ile koyun acıkınca insanlara gidiyorlar biri almış olabilir . Yada dışarda ise kafesi tanıyabilir...

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sizi üzmek istemem ama çok zor dönmesi.Çevre petshoplara haber verin derim bir de kafe ile birlikte kuşu arayın kafesi görünce dönebilir.Umarım birisi bulur yoksa yaşaması çok zor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gidenin dönmesi çok zor o panikle yön filan kalmaz en iyi tememnni başka birinin camından içeri girmesi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
En korktuğum şeylerden biri 😔 umarım başka bir evin şansı olmuştur 🙏🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kaçtığı gün aramanıza rağmen bulunmadıysa geri dönmesi çok zor maalesef. 😢

İnşallah birileri bulmuştur.🤲🏻

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok üzüldüm... Ne kadar üzgün olduğunuzu da tahmin ediyorum... Ancak her kuş sahibinin her penceresinde sağlam bir sineklik takılmasını hep öneriyorum... İnşallah biri tarafından bulunmuştur... Dualarım sizinle...

Üst Alt