• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Şans 8 günlük kafesinden ne zaman cikaraz

Şans

Aktif Üye
Şans 8 günlük kafes içinde elimden yemek yedi biraz tedirgin di elimde yem olduğunu geç anladı tekrar yem yemedi ısrar ettim yeniden yedi bu tedirlik ne zaman bitecek ne zaman alışacak bir de kafesten ne zaman çıkarmam gerekiyor

Bahar Y.

Müdavim
Şans 8 günlük kafes içinde elimden yemek yedi biraz tedirgin di elimde yem olduğunu geç anladı tekrar yem yemedi ısrar ettim yeniden yedi bu tedirlik ne zaman bitecek ne zaman alışacak bir de kafesten ne zaman çıkarmam gerekiyor
8 günlük derken eve geleli 8 gün oldu heralde, çıkarabilirsiniz bence sorun olmaz, ben 2.gün çıkarmıştım

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tedirginliği yoksa çıkarın gitsin😄 ortalığı tanısın ama ani yüksek sesler olmasın tedirgin oluyor yeni ortamdan dolayi

FatihB.

Tutkulu
zamanla alışır size tedirginliğide geçer

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ben geldiği gün çıkartmıştım sadece geri koyarken çok zorlandım içeri girmek istemiyorlardı. Duvara vs çarpabilir ilk zamanlar sonra alışıyor zaten

Üst Alt