Kuşlara bakarken gözüme takılan bu delikanlıyı sizlerle paylaşmak istedim
Arkadan gelip gidene aldırmayın salıncağı sallamaya geliyor

Yok kardeşim bunu sen tanıyorsunMaşallah abi zümrüt mü
Allahim bu ne durus bu ne guzellik masallah zorla bide muhabbet kusu aldirtacaksiniz banaKuşlara bakarken gözüme takılan bu delikanlıyı sizlerle paylaşmak istedimArkadan gelip gidene aldırmayın salıncağı sallamaya geliyor
![]()
Salıncak seven kuşu ayrı bir seviyorumKuşlara bakarken gözüme takılan bu delikanlıyı sizlerle paylaşmak istedimArkadan gelip gidene aldırmayın salıncağı sallamaya geliyor
![]()
Evet kardeşim senin cengaverBu bizim cengaver hayy maşallahh
Benim üretim kafeslerimde bile oyuncaklar varAllahim bu ne durus bu ne guzellik masallah zorla bide muhabbet kusu aldirtacaksiniz bana![]()
Hemen nikahını kıysın @Süleyman EKİNCİSalıncak seven kuşu ayrı bir seviyorumgölge düşmüş ama galiba erkek Şimâl bu videoyu beğendi
![]()
Onun kadar cengaver bir iki tanecik var kızım, abim. Eve geçince fotoğraflarını atarım.
Salıncak seven kuşu bende seviyorum. Allahtan kuşlarımın yarısı da seviyor.Salıncak seven kuşu ayrı bir seviyorumgölge düşmüş ama galiba erkek Şimâl bu videoyu beğendi
![]()
Dört gözle bekliyoruz oğlumla birlikte gelin adaylarınıOnun kadar cengaver bir iki tanecik var kızım, abim. Eve geçince fotoğraflarını atarım.
Maşallah sübhanallah cengaver ismini hak ediyor.![]()
Ahaha bu iyiydiBu kadar yakışıklılık vergiye tabi olmalı![]()
Bende bir tek Güneş seviyorSalıncak seven kuşu bende seviyorum. Allahtan kuşlarımın yarısı da seviyor.![]()
Hayırlı işler yapıyorsun Kardeşim duacin oluruzHemen hemen
2 hafta içinde 2 nikâh kıydım abi bunuda hallederiz![]()
Teşekkür ederimMaşallah. Ama ben salıncaktakinden çok arkada eyvah kameralara yakalandık diyeni daha çok beğendim.![]()
Demek ki cevaplamaktan kaçtığı sorular var hımmmTeşekkür ederimo arkadaş paparazzilerden kaçıyor
halbuki salıncağı sallamaya geliyordu
![]()
Yok orası Benim göz zevkimi giderdigim vermeye kiyamadigim salmamDemek ki cevaplamaktan kaçtığı sorular var hımmmyoksa bebek mi geliyor
![]()
Öyle bir kaçtı ki cere mere göremedikYok orası Benim göz zevkimi giderdigim vermeye kiyamadigim salmamorda o iş olmaz çünkü erkekler kirathanesi hepsinin elinde tesbih var
![]()