• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Salıncakta Sallanmayı Seviyoruz🥰

Bahar Y.

Müdavim
Kardeşim benimkiler insanlasmayan türden olduğu için yadirgama yok kıskanma yok 😊
Senin elinde insanlaşmayan kuş kuş değildir nokta 🤪 şaka maka enteresan geliyor bana kalabalık yaşayan kuşlar, mesela @Kübra Ö. Hocamda da kalabalık yaşama durumu var sanırsam sizin sırrınızı ne Kübra hocam😅 görende sanır ki elimde 30 40 kuş var

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Senin elinde insanlaşmayan kuş kuş değildir nokta 🤪 şaka maka enteresan geliyor bana kalabalık yaşayan kuşlar, mesela @Kübra Ö. Hocamda da kalabalık yaşama durumu var sanırsam sizin sırrınızı ne Kübra hocam😅 görende sanır ki elimde 30 40 kuş var
Teşekkür ederim kardeşim 🥰 ama @Kübra Ö. Gerçekten çok çok iyi bakıyor masallah 🧿 senin de bir gün ucunu kaçırıp evi kuşla dolduracağını şimdi burada yazıyorum günü gelince okuyalım 😂😂👍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben yavruluktan hepsini ayrı ayrı kafeslere koyduğum için sıkıntı olmuyor sanırım. Erkekler bir kafeste 8 tane de olsa sıkıntı olmuyor ama 5 dişi aynı kafeste kök söktürüyorlar birbirlerine. 🤣

Büyük olanları da ilk zamanlar hemcinsleriyle koydum sıkıntı olmadı ama hiç sorun olmuyor değil. Arada oluyor maalesef. O zaman bi güncelleme yapıyorum kafeslerde. 😅

En son sistemim 5+5+5+4+1(Bulut Reis) şeklinde. Şu an herkes memnun halinden bakalım. 🤭

Çiğdem salonda olduğu için onu saymadım tabi. 😁

Teşekkür ederim kardeşim 🥰 ama @Kübra Ö. Gerçekten çok çok iyi bakıyor masallah 🧿 senin de bir gün ucunu kaçırıp evi kuşla dolduracağını şimdi burada yazıyorum günü gelince okuyalım 😂😂👍
Öyle düşünüyorsan ne mutlu bana o zaman abicim. 🥰

Baharda eğer benim gibi kıyamayanlardan olursa evi kuş dolar. 😃