• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahibi aranıyor

Zu123

Paylaşımcı
Merhabalar Keçiöğrende bir kuş buldum sahibini arıyorum bulamazsam da sahiplendirmek istiyorum
Bu arada cinsiyet ve yaş tahmininiz varsa söyleyebilir misiniz lütfen
Bu arada kuşun kuyruğu yok nasıl geldi bilmiyorum

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İnşallah sahibi bulunur. Yetişkin kızgın bir dişi.

Zu123

Paylaşımcı
İnşallah sahibi bulunur. Yetişkin kızgın bir dişi.
Teşekkür ederim peki birşey daha danışacağım kuyruğu yok nasıl geldi acaba uçup uçmadığını bilmiyorum komşumuzun evinin balkonuna girmiş bizim oturduğumuz yerde başka ev yok heryer inşaat binadan birinin sanıp gruba atmışlar bende kısa süreliğine bakımını yapmaya karar verdim enterasan geldi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuyruksuz Uçar ama uzun süreli verimli uçamaz. Sahibi yakınlarda olabilir bu durumda. Yada kedi karga vs kaçarken de kuyruğu kopartmış olabilir.

Zu123

Paylaşımcı
Kuyruksuz Uçar ama uzun süreli verimli uçamaz. Sahibi yakınlarda olabilir bu durumda. Yada kedi karga vs kaçarken de kuyruğu kopartmış olabilir.
Dışkıları hala düzelmedi poposu siyah dışkı kalıntıları var probiyotik içirdim yeme iniyor yemi biliyor ama kafasını yemliğin ayaklık kısmına sokuyor birde kendi kuşumun sesini duydukça minik sesler veriyor sanki 4-5 aylık gibi sesi konuşmayı bilmiyor bulutu ilk aldığımdaki ses tonuna sahip

Üst Alt