• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İlk kez can sahibi oldum

Emrhst

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Tüy dökümü
Hastalık Belirti Tarihi
10 Eki 2024
Kullanılan İlaç
Yok
Merhaba iyi akşamlar 1 ay önce bir can sahiplendim fakat bilgim çok azdı her şeyine internetten bakarak güzel sağlıklı bir ortam sunmak istedim ona sonunda forumunuz ile tanıştım ve çok Bilge insanların olduğunu fark ettim izninizle size iki sorum olucaktı ilk olarak herhalde kuşum tüt değişim zamanında resmini bırakıcam ikinci olarak da genel olarak kullanmam gereken takviye ve vitaminler nedir acaba pshop bana sadece bir damla verdi ve yaşadığı sürece bu yeter dedi ama biraz baktımda gervit,bt bir sürü takviye var yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kızışmaya başlamış bir dişi sağlıklı ömrü olsun 🌸 ekteki eklediğiniz takviye yetersiz. Multivitamin gervit, probiyotik entrobac ve tüy destekleyici bt amin forte. Bu üç ana takviyeyi hayatında boyunca rutin şekilde verin. Petshoplarda satılmıyor internet üzerinden alabilirsiniz. Biz mamaist. com üzerinden alıyoruz. Ayrıca grit kum, kalsiyum ve mineral desteği için de kalamar kemiği ve mineral blok ta alın. Şuan dediğiniz gibi tüy de.

Emrhst

Aktif Üye
Merhaba kızışmaya başlamış bir dişi sağlıklı ömrü olsun 🌸 ekteki eklediğiniz takviye yetersiz. Multivitamin gervit, probiyotik entrobac ve tüy destekleyici bt amin forte. Bu üç ana takviyeyi hayatında boyunca rutin şekilde verin. Petshoplarda satılmıyor internet üzerinden alabilirsiniz. Biz mamaist. com üzerinden alıyoruz. Ayrıca grit kum, kalsiyum ve mineral desteği için de kalamar kemiği ve mineral blok ta alın. Şuan dediğiniz gibi tüy de.
Çok teşekkür ederim hocam bu takviyeleri ayrı günlerde olmak üzere haftada bir gün olarak suyuna mı koyacağım ve miktarları nasıl oluyor acaba

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet farklı günlerde. Pazartesi gervit veriyorsanız çarşamba entrobac gibi. Tüy döküm dönemlerinde ise bt amin i haftada iki kez verilmesi daha iyi olur. Pazartesi cuma gibi. Günleri misal verdim. Gervit yarım suluğa beş damla. Bt amin yarım suluğa sekiz damla. Entrobac yarım suluğa mercimek tanesi kadar yani çay kaşığının ucuyla. Sulukta en fazla sekiz saat kalsın daha sonra temiz içme suyuyla tazeleyin. Yada gün içinde takviyeli suyu aynı miktarda tazeleyebilirsiniz. 🌸

Emrhst

Aktif Üye
Evet farklı günlerde. Pazartesi gervit veriyorsanız çarşamba entrobac gibi. Tüy döküm dönemlerinde ise bt amin i haftada iki kez verilmesi daha iyi olur. Pazartesi cuma gibi. Günleri misal verdim. Gervit yarım suluğa beş damla. Bt amin yarım suluğa sekiz damla. Entrobac yarım suluğa mercimek tanesi kadar yani çay kaşığının ucuyla. Sulukta en fazla sekiz saat kalsın daha sonra temiz içme suyuyla tazeleyin. Yada gün içinde takviyeli suyu aynı miktarda tazeleyebilirsiniz. 🌸
Çok sağ olun hocam teşekkür ederim desteğiniz için

Üst Alt