• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sağlık ürünleri gerekli mi?

Melisa41

Tutkulu
Ben muhabbet kuslarim için gervit multivitamin ve BT amin Forte kullanıyorum bunların set halinde olanları var set halinde olanlarıni alsam fazla gelir mi vücuduna yoksa kullandığım 3 lulere devam mı etmeliyim karar veremedim Screenshot_20220930-094325.png

Melisa41

Tutkulu
hocam ben gervit ve entrobac kullanıyorum fazlasını hiç kullanmadım
Bende fazla gelmesinden korkuyorum bir düşündüm ama diğer 3 luye devam edicem o zman birde BT amin Forte kullanmama rağmen sürekli tiye giriyor bulut ama uzun süre cikamiyor onun nedeni ne olabilir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bende fazla gelmesinden korkuyorum bir düşündüm ama diğer 3 luye devam edicem o zman birde BT amin Forte kullanmama rağmen sürekli tiye giriyor bulut ama uzun süre cikamiyor onun nedeni ne olabilir
bildigim kadarıyla tüy normal dönemleri stres ve fazla vitamin verilmesi tüye sokuyor

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhaba. BT Amin Forte’yi tüy dönemi ağır geçtiği zaman veriyorum ben. Bildiğim kadarıyla rutinde kullanılan bir ürün değil.
Normal zamanlarda Gervit-Entrobac kullanıyorum sadece. Diğer ürünleri kullanmadım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bence bu kadarına hiç gerek yok ve arkadaşlara katılıyorum 😊👍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Valla ben bu 6lıyı aldım, fakat kullanmadım yazık oldu 😅 almayın derim bu kadarını, arkadaşların söylediği ürünler yeterli

Üst Alt