Ben muhabbet kuslarim için gervit multivitamin ve BT amin Forte kullanıyorum bunların set halinde olanları var set halinde olanlarıni alsam fazla gelir mi vücuduna yoksa kullandığım 3 lulere devam mı etmeliyim karar veremedim
Bende fazla gelmesinden korkuyorum bir düşündüm ama diğer 3 luye devam edicem o zman birde BT amin Forte kullanmama rağmen sürekli tiye giriyor bulut ama uzun süre cikamiyor onun nedeni ne olabilir
Bende fazla gelmesinden korkuyorum bir düşündüm ama diğer 3 luye devam edicem o zman birde BT amin Forte kullanmama rağmen sürekli tiye giriyor bulut ama uzun süre cikamiyor onun nedeni ne olabilir
Merhaba. BT Amin Forte’yi tüy dönemi ağır geçtiği zaman veriyorum ben. Bildiğim kadarıyla rutinde kullanılan bir ürün değil.
Normal zamanlarda Gervit-Entrobac kullanıyorum sadece. Diğer ürünleri kullanmadım.