Gerçekten çok kötüyüm birde ben yumurta diye o kadar ovaladım
Operasyon yaptırmalımıyım sizce ?
Ve bütün gebelik tepkilerini gösterdikten sonra nasıl böyle birşey olabilir kii aklım almıyor
Ben Rontgeni Okumayı Çok Bilmiyorum. Karaciğer Kısmını Görebildim Sadece. Hocalarımız da Bir Baksın Net Olarak Söylerler. Ne Varmış Yavrunda Tam Olarak Ablacığım. Ne Dedi Veteriner Hekim Tam Olarak. Ne Hastalar İyileşiyor Duayla Ablacığım
Tam olarak hekimin net şekilde tanısı ne oldu, operasyonu ne için dedi? Evet taşlık dolu karaciğer çok büyümüş ancak ne için operasyon dedi orasını anlayamadım tam olarak?
Ablacım hemen telaşe etme lütfen farazi konuşmuş, varsayım demiş, ya o yabu denmez, teşhis konurzaten yuvarlak olmaz, misket mi bu?
Bence yumurta korkma hemen lütfen
Ablacım hemen telaşe etme lütfen farazi konuşmuş, varsayım demiş, ya o yabu denmez, teşhis konurzaten yuvarlak olmaz, misket mi bu?
Abla ya yumurta ya ur nedir bunu da bir zahmet ayırıversin ha ben anlayamadım uzmanı değilim deyip başka yere yönlendirebilir o ayrı bir şeyde karşı tarafı da bu kadar korkutmaya gerek var mı anlayamadım?
Abla ya yumurta ya ur nedir bunu da bir zahmet ayırıversin ha ben anlayamadım uzmanı değilim deyip başka yere yönlendirebilir o ayrı bir şeyde karşı tarafı da bu kadar korkutmaya gerek var mı anlayamadım?
Benim Fikrim Veteriner Hekim Rontgen Okumayı Bilmediği Yönünde. Bende Şehmus Hocamızın Bakmasını İstedim. Çünkü Bende Hala Yorumunu Rica Ediyorum ve Yanlış Bir Şey Söylemedi. Ama Bende Hala Yumurta Olduğu Düşüncesindeyim. Tüm Belirtiler Var Çünkü. Kötü Bir Durum Olsa Kendini Belli Eder Diye Düşünüyorum.
Benim Fikrim Veteriner Hekim Rontgen Okumayı Bilmediği Yönünde. Bende Şehmus Hocamızın Bakmasını İstedim. Çünkü Bende Hala Yorumunu Rica Ediyorum ve Yanlış Bir Şey Söylemedi. Ama Bende Hala Yumurta Olduğu Düşüncesindeyim. Tüm Belirtiler Var Çünkü. Kötü Bir Durum Olsa Kendini Belli Eder Diye Düşünüyorum.
Evet Ablacığım. O Yüzden Ben Kanatli Uzmanı Önerdim. Ama Şunu da Diyebilir Benim Alanım Değil Deyip Yönlendirme Yapabilirdi. İnşallah Kötü Bir Durum Yoktur
Para bile istemedi ben de şok oldum
Aradım kuş uzmanınız var mi ilgileniyormysunuz diye
Bakarız gelin dediler
Röntgen için de kesinlikle yumurta olamaz dediler yumurta olsa beyaz görünürmuş
Öyle dediler
Yavrumun totosuna birşey sıktı uğraştı sonra dedi ki bu kesinlikle yumurta değil
Röntgen çekmeye gitti ve yine de net birşey demedi
Uğraşmadan önce de müdahale esnasında ölebilir dedi