• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Piyasada satılan sahte ürünler

hazaly

Paylaşımcı
@Grpet şunu demeye çalışmış yani röhnfried ve versele laga ambalajinin sahtesini bulamazsınız Lakin satıcı bölünmüş olarak satıyorsa içinde ne olduğunu nereden bileceksiniz? Orijinal Kutuyu gösterse ne olur bölünenin içinde başka bir şey varsa 👍ve satıcının içinde başka birşey varsa👍
Evet bu biraz satıcının insafına kalıyor ne yazık ki ama kıyaslama yapınca çok net fark ediliyor renginden, dokusundan. Ben entrobac ürününü başta cam kaba almadığım için hatalı olabilirim bunu sonradan öğrendim ama 6 nisanda almışım ürünü ve sadece o ürün değil gerwit ve bt amin forte ürünleri de yapı olarak çok farklıydı. Bir yanlışlık olduğundan emin olduğum için de böyle bir gönderi paylaşma gereği duydum bilindik yerlerden alsın insanlar paralarına ve kuşların sağlığına yazık olmasın diye çünkü belki de pet shopta satılan uyduruk vitaminleri tutup da koyuyolar paketlerin içine veya su karıştırıp ürünü arttırıyolar bilemeyiz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Herşey olur içinde vicdan olmayan herşeyi sadece para için yapan canlıdır zarar görür düşünmeyen sahtekarlar oldukça malesef 😔 Ben birebir orijinal kutulanmis sahte ürün bile gördüm bu yüzden yukarıda tedarikçi farkında olmadan satıyor olabilir dedim çünkü içeriğini bilmeyen kontrol etmeyen satıcılar da var 👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
@Grpet şunu demeye çalışmış yani röhnfried ve versele laga ambalajinin sahtesini bulamazsınız Lakin satıcı bölünmüş olarak satıyorsa içinde ne olduğunu nereden bileceksiniz? Orijinal Kutuyu gösterse ne olur bölünenin içinde başka bir şey varsa 👍ve satıcının içinde başka birşey varsa👍
Ben bölünmüş ürünlerden bahsettiğimiz için direk konuya girdim 🫣 bahsettiğim şeylerde bölünmüş ürünler içindi yanlış anlaşılma olmasın🤗 genel olarak markaların sahteliği olayı da aklıma gelmemişti ama yapan onuda yapar sanırım 😔

Brcbrtny

Aktif Üye
Herkese iyi günler bugün önemli olduğunu düşündüğüm bir konuda sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum. 5-6 aydır bir çift muhabbet kuşu bakıyorum. Hiçbir takviye kullanımı yapmamıştım fakat önemini öğrendikten sonra trendyol üzerinden bir firmadan yakın zamanda gerwit, bt amin forte ve entrobac ürünlerini satın aldım. Kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra kuşlarım hastalandı ishal oldular ilk kez. Ben de ürünlerde bir bozukluk olacağını düşünüp güvendiğim bir yerden mamaistten ürünlerin aynılarını yeniden satın aldım. Bana gelen ürünler ve önceden bende olan ürünler arasında hem görsel hem yapı olarak dağlar kadar fark olduğunu gördüm. Paylaştığım görsellerde soldaki orijinal olan ürünler mamaistten, sağdaki de trendyolda bir satıcıdan aldığın ürünler. Sıvı ürünler suyla seyreltilmiş gibi yapıları çok ince ve renkleri daha açık. Veya başka ürünleri orijinalmiş gibi satmış, tarihi geçmiş ürünleri satmış bile olabilirler. Entrobac bozuk olan pütür pütür ve rengi sapsarı. Diyeceğim şu ki bu tarz ürünleri alırken lütfen bilindik ve güvenilir yerlerden almaya çalışalım. Hiç hasta olmayan kuşlarım hasta oldular sizler de dikkatli olun.
Ekli dosyayı görüntüle 46069Ekli dosyayı görüntüle 46070
Bende trendyoldan aldım bu ürünleri ve gervit kullandıktan bir gün sonra dişi kuşum ishal oldu, 3 gündür yine aynı yerden entrobac ı kullanıyorum ismi B...k P.t satıcının , şimdi Burda da iyi yorumlar görmedim henüz mamaist siparişimi tamamlamamıştım ürünler sepetimde hala, tekrar sipariş vereceğim umarım kuşlarıma bir şey olmaz saha 18 günlük beslediği 2 yavrusu var 😔

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Bende trendyoldan aldım bu ürünleri ve gervit kullandıktan bir gün sonra dişi kuşum ishal oldu, 3 gündür yine aynı yerden entrobac ı kullanıyorum ismi B...k P.t satıcının , şimdi Burda da iyi yorumlar görmedim henüz mamaist siparişimi tamamlamamıştım ürünler sepetimde hala, tekrar sipariş vereceğim umarım kuşlarıma bir şey olmaz saha 18 günlük beslediği 2 yavrusu var 😔
Maalesef burkpet satıcısı sahtekar size grpet ürünleri satıcısını öneririm trendyolda tek orijinal olarak satım yapan kişi , veya mamaist sitesinden de temin edebilirsiniz ama kesinlikle trendyolda grpet ürünleri satıcısı dışında almayın çoğu yalan yanlış ürün gönderiyor

Brcbrtny

Aktif Üye
Maalesef burkpet satıcısı sahtekar size grpet ürünleri satıcısını öneririm trendyolda tek orijinal olarak satım yapan kişi , veya mamaist sitesinden de temin edebilirsiniz ama kesinlikle trendyolda grpet ürünleri satıcısı dışında almayın çoğu yalan yanlış ürün gönderiyor
Belki de o yüzden şu an muhabbet kuşum hasta ondan aldığım gervit verdikten sonra ishal oldu şimdi mamaistten Sipariş verdim

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Belki de o yüzden şu an muhabbet kuşum hasta ondan aldığım gervit verdikten sonra ishal oldu şimdi mamaistten Sipariş verdim
Evet ondan kaynaklanabilir , yalan veya sahte ürün ne olursa olsun zarar verir faydası olmaz her konuda tüm eşyalarda , yiyeceklerde geçerli , hem ayrıca trendyolda satılanlar birçoğu plastik şişede gönderiyor mamaist cam ve damlalıklı kaliteli şişede gönderiyor sanki marka kendisi üretmiş gibi şişeleri de kaliteli gayet sağlam sıkı paketleniyor geçen 2 gün evvel teslim aldım kargoyu , rahat olun gayet sağlam özenli paketliyorlar

Brcbrtny

Aktif Üye
Evet ondan kaynaklanabilir , yalan veya sahte ürün ne olursa olsun zarar verir faydası olmaz her konuda tüm eşyalarda , yiyeceklerde geçerli , hem ayrıca trendyolda satılanlar birçoğu plastik şişede gönderiyor mamaist cam ve damlalıklı kaliteli şişede gönderiyor sanki marka kendisi üretmiş gibi şişeleri de kaliteli gayet sağlam sıkı paketleniyor geçen 2 gün evvel teslim aldım kargoyu , rahat olun gayet sağlam özenli paketliyorlar
Teşekkür ederim , umarım zamanında gelir hemen kullanırım kuşlarıma 4 gündür ishal birde yine brk pt ten aldığım entrobac verdim 3 gün boyunca 😔 inşallah sorun dahada büyümez

Brcbrtny

Aktif Üye
Evet ben de sonradan keşfettim mamaisti ama iyi ki erken fark etmişim diyorum şimdi
Bende şimdi siz paylaşınca gördüm 3 yıldır baktığım kuş ilk defaishal oldu4 gündür öyle trendyoldan gervit aldım omu verdim ertesi gün ishal oldu birde aynı yerden aldığım entrobac ı veriyorum üç gündür inşallah çok geç olmaz Allah korusun hemen mamaistten sipariş verdim bugün gervitten olduğunu tahmin ettim ama sahtelikhiö aklıma gelmedi belki ilk defa kullanıyor diye öyle olmuştur diye düşündüm 😔

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Bende şimdi siz paylaşınca gördüm 3 yıldır baktığım kuş ilk defaishal oldu4 gündür öyle trendyoldan gervit aldım omu verdim ertesi gün ishal oldu birde aynı yerden aldığım entrobac ı veriyorum üç gündür inşallah çok geç olmaz Allah korusun hemen mamaistten sipariş verdim bugün gervitten olduğunu tahmin ettim ama sahtelikhiö aklıma gelmedi belki ilk defa kullanıyor diye öyle olmuştur diye düşündüm 😔
İnşallah zararı olmaz eğer koyu sarı ve topak oldu ise kullanmayınız, kargo gayet hızlı geldi bana Gaziantep te olduğum halde 3 günde elime ulaştı

Brcbrtny

Aktif Üye
İnşallah zararı olmaz eğer koyu sarı ve topak oldu ise kullanmayınız, kargo gayet hızlı geldi bana Gaziantep te olduğum halde 3 günde elime ulaştı
Değil görüntüde sorun yok ama gerçekten entrobac mıydı acaba şimdi kafamda soru işareti kaldı

Murat Özgün

Yeni Üye
Ben de Bt Amin Forte almadan önce hep bunu düşündüm!
Petshop'ların zaten umrunda deği, ne sattıklarının önemi yok!
İki gündür veterinerleri dolaşıyorum belki görerek alırım diye. Ya kuşlara yönelik bir şey satmıyorlar ya da ellerinde kalmamış oluyor!
Mecbur online'dan sipariş vereceğim.
Artık sonucu göreceğim...

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Hocam mamaist sitesinden alın kesinlikle reklam yapmıyorum ama hem ambalajları kaliteli hemde ürünlerin tamamı orijinal , zaten mamaist paylaşım defteri adlı konuyu aratarak bulabilirsiniz ve oradan sipariş edenlerin yorumuna göz atabilirsiniz
Ben de Bt Amin Forte almadan önce hep bunu düşündüm!
Petshop'ların zaten umrunda deği, ne sattıklarının önemi yok!
İki gündür veterinerleri dolaşıyorum belki görerek alırım diye. Ya kuşlara yönelik bir şey satmıyorlar ya da ellerinde kalmamış oluyor!
Mecbur online'dan sipariş vereceğim.
Artık sonucu göreceğim...

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hocam mamaist sitesinden alın kesinlikle reklam yapmıyorum ama hem ambalajları kaliteli hemde ürünlerin tamamı orijinal , zaten mamaist paylaşım defteri adlı konuyu aratarak bulabilirsiniz ve oradan sipariş edenlerin yorumuna göz atabilirsiniz
mamaist zaten bu sitenin sponsoru ☺

Murat Özgün

Yeni Üye
Hemen bakıyorum...
Sahibinden ve Trendyol'da örneğin B vitamininin 1Lt şişesini koyup bölünmüş 20ml diyor. Nasıl inanayım şimdi? Mamaist'e bakıyorum hemen.

Grpet

Müdavim
Üretici
burakpet tamamen dolandırma yönünü seçmiş durumda işimin gereği fiyat karsılastırması ürün incelemesi vs icin sık sık satıcıları ziyaret ederim ama burakpet öyle fiyat yazıyorki ürünü o fiyata alamiyor bile kargo komisyon dahil satması mümkün değil satması icin ya gönlü zengin insanları seven kar gütmeyen zararı göze alan bir abimiz olmalı yada ürüne su katan baska ürün gönderen dolandırıcı biri olmalı ki mağza yorumlarını okuyunca 2. şık daha ağır basıyor ama zaten trednyol gibi alanlardan ürün almak güvenlidir iade etme hakkınz var ve oralardan alacağınız ürün her zman daha pahalıdır %20 komisyon kargo ücreti vs derken 50 tl lik bir ürün size oluyor 120-130 tl heleki 3-5 tane ürün alırsanız kaybınız bir o kadar artıyor trendyolda ürün satan biri olarak diyorum ki almayin ordan önce firmanın sitesini inceleyin

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
burakpet tamamen dolandırma yönünü seçmiş durumda işimin gereği fiyat karsılastırması ürün incelemesi vs icin sık sık satıcıları ziyaret ederim ama burakpet öyle fiyat yazıyorki ürünü o fiyata alamiyor bile kargo komisyon dahil satması mümkün değil satması icin ya gönlü zengin insanları seven kar gütmeyen zararı göze alan bir abimiz olmalı yada ürüne su katan baska ürün gönderen dolandırıcı biri olmalı ki mağza yorumlarını okuyunca 2. şık daha ağır basıyor ama zaten trednyol gibi alanlardan ürün almak güvenlidir iade etme hakkınz var ve oralardan alacağınız ürün her zman daha pahalıdır %20 komisyon kargo ücreti vs derken 50 tl lik bir ürün size oluyor 120-130 tl heleki 3-5 tane ürün alırsanız kaybınız bir o kadar artıyor trendyolda ürün satan biri olarak diyorum ki almayin ordan önce firmanın sitesini inceleyin
Burak pet iğrenç bir ortamda çalışıyor müşteri ilgisi zaten yok wp hattından ulaşamıyorsunuz kocaelide tatildeyken yem almak için gitmiştik içerisi ahır gibiydi heryer pislik birkaç tane fare zehri vardı:/

Murat Özgün

Yeni Üye
Öyle yaptım, mamaist'ten aldım. Gayet özenli şekilde kargolanmıştı siparişlerim. Üstelik rakamlar da makuldü... Referanslar doğrultusunda aldığım vitaminlere güveniyorum.

__bidunya

Aktif Üye
Konuyu bugün fark ettim. Kuşuma aldığım vitaminlerin hepsi bölünmüş olarak trendyoldandı. Şimdi mamaistten sipariş verdim. Yazılanları okuyunca şok oldum. Evdeki vitaminlerin hepsi çöpe 🙁

Üst Alt