• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Pıtırı kaybettim

segmenler

Yeni Üye
Merhabalar, bugun 5 senedir benimle olan evimizin neşesi olan Pıtırımı kaybettim, kendisi mavi muhabbet kuşu, kursak mantarıydı belirtiler başladıgı an hemen veterinere götürdük ilaçlarını ve beslemesini yapıyorduk 1 hafta bile dayanamadan melek oldu gitti ölüm sebebi konusunda hatalı var mıdır yok mudur bilmiyoruz tek hissettiğimiz şey üzüntü. Benim gibi daha önce veya şu an aynı acıyı yaşayan varsa herkese geçmiş olsun ve baş sağlığı dilerim.

GülbeyazMaviş

Aktif Üye
Başımız başınız sağolsun bende 2 gun önce 17 gündür yeni aldığım albino erkek muhabbet kuşumu başta kursak mantarı ve dişi albino sürekli sardırısı yüzünden kaybettim zor bir durum sizi anlayabiliyorum ama unutmayınki ölüm bu tatlı minik bedenler için Hediye yoksa gizli gizli acı çekip duruyolar üstelik bellide etmeyip üzülmemizi istemeyen harika canlılar bunlar zor valla allah sabır versin vefat ederken bizimki yüzü dehşet olmuştu ama alıp biraz oksayıp kokladım hemen öncesinde dehşetliği gidip yüzü tebessüm oldu ölüyken bu durum oldu Ayrılıklar zor ama Dünya imtihanı işte giden kurturuyor valla ister insan olsun ister hayvan ister cin olsun hepsi de Allah'ın yarattığı olağan üstü güzellikte canlılar 🥹

segmenler

Yeni Üye
Başımız başınız sağolsun bende 2 gun önce 17 gündür yeni aldığım albino erkek muhabbet kuşumu başta kursak mantarı ve dişi albino sürekli sardırısı yüzünden kaybettim zor bir durum sizi anlayabiliyorum ama unutmayınki ölüm bu tatlı minik bedenler için Hediye yoksa gizli gizli acı çekip duruyolar üstelik bellide etmeyip üzülmemizi istemeyen harika canlılar bunlar zor valla allah sabır versin vefat ederken bizimki yüzü dehşet olmuştu ama alıp biraz oksayıp kokladım hemen öncesinde dehşetliği gidip yüzü tebessüm oldu ölüyken bu durum oldu Ayrılıklar zor ama Dünya imtihanı işte giden kurturuyor valla ister insan olsun ister hayvan ister cin olsun hepsi de Allah'ın yarattığı olağan üstü güzellikte canlılar 🥹
Öncelikle teşekkür ederim, sizlerin de başı sağolsun hepimizin başı sağolsun. Evet bu canlıların canı ne kadar zarif de olsa son ana kadar onların acı çektiğini görmemizi istemiyorlar bu hastalıklardan kurtulmak için aylarca çabalayan minik dostlarımız var Allah onlara da şifalar versin ama onların acı çekmesine elle beslenmesine zorla tutulmalarına ilaçlar almalarına eminim ki hiçbirimiz dayanamıyoruz. Şu anda mutlu oldugum tek şey artık acı çekmiyor olması artık onu tutup zorla ilaç verip mama vermek zorunda olmadıgımız. Hepimizin bir gün gideceği yer belli evet ayrılıklar zor ama artık acı çekmediğini bilmek onun o şekilde belki de daha huzurlu olacağını bilmek insana biraz rahatlık katıyor. Tekrardan başınız sağolsun hepimizin başı sağolsun bütün canlılar bizim için zararsız melekler onlara iyi bakalım 🥹

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, bugun 5 senedir benimle olan evimizin neşesi olan Pıtırımı kaybettim, kendisi mavi muhabbet kuşu, kursak mantarıydı belirtiler başladıgı an hemen veterinere götürdük ilaçlarını ve beslemesini yapıyorduk 1 hafta bile dayanamadan melek oldu gitti ölüm sebebi konusunda hatalı var mıdır yok mudur bilmiyoruz tek hissettiğimiz şey üzüntü. Benim gibi daha önce veya şu an aynı acıyı yaşayan varsa herkese geçmiş olsun ve baş sağlığı dilerim.
Başınız sağolsun benzeri başıma geldi geçen yıl, hayvan bir anda kotulendi göz kenarları kızardı kusmaya başladı bende iki gün boyunca besledim ama fark ettim ki son evreye gelmis kursak artık çalışmayacak hale gelmiş çalışmayıp şiş durduğu için de kuş en son midesini boşalttı kustu ve hemen öldü, 1 ay olacak profilimdeki papağanım öldü sarı dişi olan , ona da çok üzüldüm bugün olmuş daha neşem yerine gelmedi çünkü hayvan 1.5 yıldır belirti veriyordu ara ara haftada bir küçük kriz nöbet geçiriyordu peşine dusmedim maalesef ihmal ettim 29 Ağustosda öldü ondan önceki gün full titredi başı sağa sola gitti ama aklıma zehirlenme veya başka bişeyler olabileceği gelmişti keşke beşeri ilaç olan kepprayi epilepsi ilacını deneseydim belki hastalığının epilepsi olma ihtimali vardı ama onun kılına zarar gelmesin diye en ufak yan etki yaparsa diye korktumda vermemistim 😓

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İçimde çok büyük pişmanlık ve boşluk hissi oluştu, ben onu o kadar çok seviyordum ki anlatamam, hepsi bir yana o baskaydi benim için ,ama çok kötü öldü hayvancagiz keşke ben olseydim o gün , çok büyük vebal aldım