• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Pıtırı kaybettim

segmenler

Yeni Üye
Merhabalar, bugun 5 senedir benimle olan evimizin neşesi olan Pıtırımı kaybettim, kendisi mavi muhabbet kuşu, kursak mantarıydı belirtiler başladıgı an hemen veterinere götürdük ilaçlarını ve beslemesini yapıyorduk 1 hafta bile dayanamadan melek oldu gitti ölüm sebebi konusunda hatalı var mıdır yok mudur bilmiyoruz tek hissettiğimiz şey üzüntü. Benim gibi daha önce veya şu an aynı acıyı yaşayan varsa herkese geçmiş olsun ve baş sağlığı dilerim.

GülbeyazMaviş

Aktif Üye
Başımız başınız sağolsun bende 2 gun önce 17 gündür yeni aldığım albino erkek muhabbet kuşumu başta kursak mantarı ve dişi albino sürekli sardırısı yüzünden kaybettim zor bir durum sizi anlayabiliyorum ama unutmayınki ölüm bu tatlı minik bedenler için Hediye yoksa gizli gizli acı çekip duruyolar üstelik bellide etmeyip üzülmemizi istemeyen harika canlılar bunlar zor valla allah sabır versin vefat ederken bizimki yüzü dehşet olmuştu ama alıp biraz oksayıp kokladım hemen öncesinde dehşetliği gidip yüzü tebessüm oldu ölüyken bu durum oldu Ayrılıklar zor ama Dünya imtihanı işte giden kurturuyor valla ister insan olsun ister hayvan ister cin olsun hepsi de Allah'ın yarattığı olağan üstü güzellikte canlılar 🥹