• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Peçetede yeşil leke bırakıyor

Merve00

Paylaşımcı
Başka bir konudan geliyorum. 👀
Benim kuşlarımda da oluyor yeşil leke. Veteriner dışkılara baktı normal dedi ama bir yerde sıvının şeffaf renk olması gerektiğini okumuştum o yüzden pek rahat hissetmiyordum. Bir şeyleri mi var diye ama probiyotik hiç aklıma gelmemişti. Bir hafta vermeyi bırakıp bakacağım bende bakalım ondan mı?😅

Yazdığınız çoğu şeye katılıyorum,ben onlara bir şey olacak diye gözlerinin içine bakıyorum,üzerlerine titriyorum resmen sakınan göze çöp batar hesabı hiç düzelmiyorlar. Tamamen boşvermeye gönlüm razı değil.Lakin bir yem, bir su ve dışarı salınan kuşlar daha sağlıklı benim çevremde de, bilemedim.
😅
Merhaba, bende kendimi uzun süre rahat hissetmemiştim. Hatta bayadır probiyotik vermedim lekelenmede azalma oldu. Eskisi gibi kötü durumda değil. Ama bir hafta kesip gözlemlemeyle değil, uzun süre vermedim. Bir haftalık kesmeyle muhtemelen fark etmez. Bence veteriner normal dediyse, normaldir. Boş yere takviye yapıp sağlıklı kuşu hasta etmekte var. Şeffaf olsa daha iyi ama bunun da normal olduğunu düşünüyorken tekrar olumsuz düşüncelerimi hortlatmak istemiyorum 😅

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu tür durumlar için ilaçtan önce fonio paddy tohumu kullanmanızı onerebilirim pahalıdır ama iyidir

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bu tür durumlar için ilaçtan önce fonio paddy tohumu kullanmanızı onerebilirim pahalıdır ama iyidir
Teşekkür ederim. Alacağım pahalı da olsa.Her şey kuşlarımızın sağlıklı olması için. :)
Bunu mamaya katarak kullanımını vermişler ama mama dışında nasıl verebiliriz acaba?
Benim kuşlar pek mama yemiyor. 😅

Merhaba, bende kendimi uzun süre rahat hissetmemiştim. Hatta bayadır probiyotik vermedim lekelenmede azalma oldu. Eskisi gibi kötü durumda değil. Ama bir hafta kesip gözlemlemeyle değil, uzun süre vermedim. Bir haftalık kesmeyle muhtemelen fark etmez. Bence veteriner normal dediyse, normaldir. Boş yere takviye yapıp sağlıklı kuşu hasta etmekte var. Şeffaf olsa daha iyi ama bunun da normal olduğunu düşünüyorken tekrar olumsuz düşüncelerimi hortlatmak istemiyorum 😅
Anladım. Eğer sağlığından yana sıkıntı yoksa benim içinde sorun yok öyleyse vermeye devam edeyim.:)

Yeme içmesi, keyfi ve enerjisi yerindeyse sağlıklıdır diye düşünelim. 😅

Üst Alt