• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Yeşil iz bırakan dışkı

Çiko25

Yeni Üye
Merhabalar. Sultan papağanım tüy dökme döneminde, iştahsızlık halsizlik yok fakat bir süredir dışkıları yeşil iz bırakıyor. Haftada 1'er kez bt amin forte, entrobac ve gerwit multivitamin katıyorum suyuna. Bunun dışında haftada 1 kez daldarı veriyorum. maydanoz sapı ve dereotu da veriyorum. 2 gün önce daldarı yedi. Bu bir problem göstergesi mi, ne yapabilirim?Screenshot_2026-07-28-12-52-34-321_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2026-07-28-12-52-34-321_com.miui.gallery.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar. Sultan papağanım tüy dökme döneminde, iştahsızlık halsizlik yok fakat bir süredir dışkıları yeşil iz bırakıyor. Haftada 1'er kez bt amin forte, entrobac ve gerwit multivitamin katıyorum suyuna. Bunun dışında haftada 1 kez daldarı veriyorum. maydanoz sapı ve dereotu da veriyorum. 2 gün önce daldarı yedi. Bu bir problem göstergesi mi, ne yapabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 107647Ekli dosyayı görüntüle 107647
Merhaba idrar hafif renkli, 3 gün üst üste entrobac probiyotik verin, bağırsak florasını düzenler

Üst Alt