• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Paşa31 kimdir?

Soner

Aktif Üye
Merhaba biraz geç kalınmış bir tanıtım olsada kısaca kendimden bahsedim biraz;

Ben Soner Sağıroğlu 32 yaşındayım Hatay'ın iskenderun ilçesinde yaşıyorum.Özel bir şirkette formen olarak çalışıyorum.
Aslına bakarsanız atanamayan bir beden eğitimi öğretmeniyim..Yaklaşık 10 yıl Türkiye profesyonel futbol liglerinde futbol hakemliği yaptım.
Fıstık adında bir muhabbet kuşum var.Daha öncesinde ise köpek,balık, ve civciv beslemişliğim vardır..
Son 1 yıldır muhabbet kuşlarına karşı cok fazla ilgi,alaka ve sevgim var (bir sonraki beslemek istediğim evcil hayvan ise kakadu papağanı ama suan bunun icin kendime güvenemiyorum cünkü hakkında hic bir bilgim yok) elimden geleceğeni bilsem anlasam muhabbet kuşu üretimhanesi kurmayı bile düsünüyorum hic bir maddi amac gütmeden sadece sevdiğimden dolayı saatlerce o üretimhanede oturabilirim...
Cok fazla empati kuran bir insanım coğu zaman beslediğim hayvanların yerine kendimi koyup sunu istiyormudur acaba eksik bise istediği bise varmidir diyerekten herseyin en iyisini alıp tam yapmaya calısıyorum tabi bu eksikleri giderme konusunda bilgi olarak kendimin eksik olduğunu anlayıp internette araştırmalar yaparken sizleri buldum ve iyi ki bulmuşum diyorum..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yüreğine sağlık Soner kardeşim kendini tanıtıp aileden biri olduğunu kanıtladığın için ayrıca teşekkür ederim ☺ böyle yazdimki diğerleri gaza gelsin de tanıtım yapsın😜 hadi bakalım tanıtımlar gelsin tanışalım yabancı kalmayalım ailem

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Keşke herkes sizin gibi bir can sahiplenirken bu kadar empatik olsa. Yüreğinize sağlık.