Merhaba ayağı sadece tüle takılmıştı yürüyebiliykr uçabiliyor ama o ayak parmakları kapanmıyorMerhaba Geçmiş Olsun. Fotoğrafını Paylaşır mısınız? Beslenme Düzeniniz Nasil Yememesi Gereken Bir Şey Yedi mi ? Ayağı Bacağı Darbe Aldi mi ?
Geçmiş olsun büyük ihtimalle ince parmak kemikleri kırık yada çatlak var, morarma ödem başlamışBöyle sol ayak parmakları kapanmıyor
Böyle gösterdiğim parmaklar kapanmıyor oraya dokununca tepki vermiyor yürüyebiliyorBilekten Hasar Almış Gibi Duruyor. Röntgen Çektirme İmkanınız Varsa Rontgen Çektirin Lütfen.
Size gereken yönlendirme yapıldı. Her veteriner kuştan anlamaz. Öyle söylemeylede olmaz. Getir kontrol edelim demesi gerekirdi. Bizim söylediklerimizde sadece tahmin. Kanatlı uzmanına götürmeniz ve rötgen çekilmesi gerek. Ne söylenmesini bekliyorsunuz birşeyi yok aynen hayatına devam etsin mi diyelim. Bu mu rahatlatacak sizi.Veterinere sordum yürüyebiliyorsa kırık değildir dedi kuşta yürüyebiliyor ayak felicimi acaba?
Merhaba Bilekte Bir sıkıntı var. Röntgen Çektirin Lütfen. Glokozamin Damla Bu Gibi Durumlarda İyi Geliyor. Eklem Onarıcıdir.Büyük ihtimalle kırık yada burkmuş, şişmiş Ekli dosyayı görüntüle 96807rontgen çektirin lütfen
Şimdi biz arabayı sattık yakınlarda muhabbet kuşlarına bakan veterinere yok bakanların hepsi ilçe dışında petshopa sordum yürüyebiliyorsa kırık yoktur dedi içinmiştir dediMerhaba Bilekte Bir sıkıntı var. Röntgen Çektirin Lütfen. Glokozamin Damla Bu Gibi Durumlarda İyi Geliyor. Eklem Onarıcıdir.
Hilye'ye Katılıyorum. İlçe Dışında da Olsa Taksi vs İle Goturmeniz Daha İyi Olur. Maalesef Kırık Varsa Kendi Kendine Düzelmez.Şimdi biz arabayı sattık yakınlarda muhabbet kuşlarına bakan veterinere yok bakanların hepsi ilçe dışında petshopa sordum yürüyebiliyorsa kırık yoktur dedi içinmiştir dedi