• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Parmaklarını kapatmıyor

BONCUKK40

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayakta morluk
Kullanılan İlaç
Yok
Muhabbet kuşumun parmaklarını kapatmıyor tünekte dengede duramiyor lütfen yardım edin

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elinize alıp fotoğraf net çekin. Ayak morarmış gibi duruyor. Morarma varsa kırık vardır. Kaç gün oldu olay gerçekleşeli.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Bilekten Hasar Almış Gibi Duruyor. Röntgen Çektirme İmkanınız Varsa Rontgen Çektirin Lütfen.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kırık olan yerde ödem birikir aynı zamanda da ağrıdan dolayı da kapatamayabilir röntgen çektirirseniz net sonuç alırsınız aynı zamanda kırık varsa zamanında müdahale edilir ve yanliş kaynamanın da önüne geçilmiş olur 🌸

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bilekte kırık var. Her zamandaki gibi normal yürümüyordur. İnsanlar gibi düşünmeyin başka destek alacağı kolu vs olmadığı için acısada yürmeye çalışır. Röntgen çektirin ve ayağını sardırın. Kemikler ince olduğu için çabuk kaynar sakat kalmasın acil aksiyon alın lütfen.

BONCUKK40

Yeni Üye
Veterinere sordum yürüyebiliyorsa kırık değildir dedi kuşta yürüyebiliyor ayak felicimi acaba?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Veterinere sordum yürüyebiliyorsa kırık değildir dedi kuşta yürüyebiliyor ayak felicimi acaba?
Size gereken yönlendirme yapıldı. Her veteriner kuştan anlamaz. Öyle söylemeylede olmaz. Getir kontrol edelim demesi gerekirdi. Bizim söylediklerimizde sadece tahmin. Kanatlı uzmanına götürmeniz ve rötgen çekilmesi gerek. Ne söylenmesini bekliyorsunuz birşeyi yok aynen hayatına devam etsin mi diyelim. Bu mu rahatlatacak sizi.

BONCUKK40

Yeni Üye
Merhaba Bilekte Bir sıkıntı var. Röntgen Çektirin Lütfen. Glokozamin Damla Bu Gibi Durumlarda İyi Geliyor. Eklem Onarıcıdir.
Şimdi biz arabayı sattık yakınlarda muhabbet kuşlarına bakan veterinere yok bakanların hepsi ilçe dışında petshopa sordum yürüyebiliyorsa kırık yoktur dedi içinmiştir dedi

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Veteriner hekimler bile her zaman kuşlardan anlamıyor petshoptaki insanın hiç anlayacağını düşünmüyorum,hayvan acı/ağrı çekiyor bir şekilde veteriner hekime götürmeniz gerekiyor.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Şimdi biz arabayı sattık yakınlarda muhabbet kuşlarına bakan veterinere yok bakanların hepsi ilçe dışında petshopa sordum yürüyebiliyorsa kırık yoktur dedi içinmiştir dedi
Hilye'ye Katılıyorum. İlçe Dışında da Olsa Taksi vs İle Goturmeniz Daha İyi Olur. Maalesef Kırık Varsa Kendi Kendine Düzelmez.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Diğer konuyu neden açtınız anlamadım. Yeni konu açsanız bile burada söylenenleri tekrar söyleyecek arkadaşlarımız.
Ortada bir sorun olduğu bariz belli ama içinizi rahatlatmak için çözümler arıyorsunuz sanırım. Kuşunuz ayağını kaybederse çok geç olur o zaman rahatlama yerine vicdan azabı duyarsınız bence.