• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Papaganimin diskisi

Elenora

Aktif Üye
Kizginlik doneminde ama erkek papagan kizimi dovdugu icin ayirdim baska da hic bir problem yoktu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bence altına kağıt veya gazete koymayın dışkının sebebi o olabilir siz üç gün entrobac veya diyazm verin altına da varsa ızgara yoksa taban için granur veya çam pellet var temin ediniz 👍 üç günlük ard arda probiyotikten sonra güncel dışkı resmi görelim ona göre hareket edelim 😊 iştahı nasıl? Neler veriyorsunuz?

Bahar Y.

Müdavim
Şehmus abimin söylediklerinin yanı sıra, hafiften sindirim problemide olabilir, kum kullanıyor mu papağanınız

Elenora

Aktif Üye
Bence altına kağıt veya gazete koymayın dışkının sebebi o olabilir siz üç gün entrobac veya diyazm verin altına da varsa ızgara yoksa taban için granur veya çam pellet var temin ediniz 👍 üç günlük ard arda probiyotikten sonra güncel dışkı resmi görelim ona göre hareket edelim 😊 iştahı nasıl? Neler veriyorsunuz?
Izgaranin altinda kagit var ama bu benim test kitabimdi 😅 istahi suan pek iyi sayilmaz zorla yediriyorum erkek papagan dovdugunden beri streste dun yumurta mamasi verdim .Haftada bir iki gun tere veriyorum . Meyve yemiyor :( gunluk suyunu tazeliyorum haftada 1 gun suluguna a vitamini 2-3 gun sonra b vitamini veriyorum . Gunde ceyrek kadar ceviz yiyor . Bir de yem bu kadar

Üst Alt