Forpus papağanımın dışkısı normal mi 2 gündür böyle sarımsı tam kahverengi yapmaya başladı normalde daha yeşile yakındı yemesinde enerjisinde hiçbir problem yok
Ekli dosyalar
-
386.5 KB Görüntüleme: 9
Yem dışında başka bir şey yedi miForpus papağanımın dışkısı normal mi 2 gündür böyle sarımsı tam kahverengi yapmaya başladı normalde daha yeşile yakındı yemesinde enerjisinde hiçbir problem yok
hayır kafesinde kumu var çekirdekli ve normal yemi var bi de yavrular için çekirdeksiz yemi var ondan da yiyor ama çok fazla yemlerini alıp suyuna koyuyor sabah akşam değiştirsem de çok sık yaptığı için o sudan içiyorYem dışında başka bir şey yedi mi
Normal değil bu renk, kanatlı uzmanına götürün dışkı analizi yapsın bu renk birden fazla rahatsızlıktan kaynaklanır, İstanbul'da kağıthanede vetfrom alternatif tıp merkezi Gözde hanım var öneririmhayır kafesinde kumu var çekirdekli ve normal yemi var bi de yavrular için çekirdeksiz yemi var ondan da yiyor ama çok fazla yemlerini alıp suyuna koyuyor sabah akşam değiştirsem de çok sık yaptığı için o sudan içiyor
bu şekilde kahverengi
şuan yem yiyor normal bir vakitte videosunu paylaşırımDışkısı hiç normal değil, özellikle kuşun kısa videosunu çekip burada paylaşmanız mümkün mü, kuşta kabarma, halsizlik ve sürekli uyku gözlemlediniz mi ? Ve birsüre hiç bir şekilde çekirdekli yem vermeyin , özellikle şehmus hocamız ile irtibat kurun , bu hayvanın dışkısına bakılırsa aslında aç ve zeolitli mama ile şırınga yöntemiyle beslenmesi gerekiyor ve bulunduğu ortamın ısısıda çok önemli
Açlıktan değil iç parazit olabilir, karaciğer olabilir, sindirim sorunu olabilirşuan yem yiyor normal bir vakitte videosunu paylaşırım
sürekli uyku ya da halsizliği hiç yok çok hareketli biraz kendini kaşıyor tüy döküyor hafif kepeği var kuş bakmada biraz acemiyim babam birkaç kez muhabbet kuşu bakmıştı tüy döneminde olduğunu söyledi o yüzden normal geldi kabarmaları var ama çok olmuyor yine tüyden kaynaklı diye düşünmüştüm benim odamda kalıyor oda ısısı da gayet iyi
aç olduğu için mi böyle ciddi mi rahatsızlıktan dolayı mı söyler misiniz lütfen fazlasıyla endişelendim
dişi forpus bu aradaşuan yem yiyor normal bir vakitte videosunu paylaşırım
sürekli uyku ya da halsizliği hiç yok çok hareketli biraz kendini kaşıyor tüy döküyor hafif kepeği var kuş bakmada biraz acemiyim babam birkaç kez muhabbet kuşu bakmıştı tüy döneminde olduğunu söyledi o yüzden normal geldi kabarmaları var ama çok olmuyor yine tüyden kaynaklı diye düşünmüştüm benim odamda kalıyor oda ısısı da gayet iyi
aç olduğu için mi böyle ciddi mi rahatsızlıktan dolayı mı söyler misiniz lütfen fazlasıyla endişelendim
Bu arada dişi mi diye soracaktım yumurta kanalına da bir bakılsın siz dediğim veterinere götüründişi forpus bu arada
hemen yarın veterinere götürmeye çalışıcam neyden kaynaklanır benim sebep olduğum bir sorun muAçlıktan değil iç parazit olabilir, karaciğer olabilir, sindirim sorunu olabilir
Sizinle alakalı değil benim papağanımda da parazit sıkıntısı oldu besinlerden bile geçiyor bakteri, parazit sadece emin olun ona göre yol haritası çizerizhemen yarın veterinere götürmeye çalışıcam neyden kaynaklanır benim sebep olduğum bir sorun mu
ayrıca nerdeyse her şeyi ağzına sokuyor bazen zaptedemiyorum yakalayıp gagasından aldığım da oluyorhemen yarın veterinere götürmeye çalışıcam neyden kaynaklanır benim sebep olduğum bir sorun mu
Meraklı oluyor miniklerayrıca nerdeyse her şeyi ağzına sokuyor bazen zaptedemiyorum yakalayıp gagasından aldığım da oluyor
peki tüy dönemi kabarması normal midir ya da benim tüy döneminde sandığım bir rahatsızlığı olabilir mi dediğim gibi yeniyim 2 aydır benimleMeraklı oluyor miniklerBelki farklı bir şey kemirmiş de olabilir
Resmini atarsanız net bir bakalım havalar dengesiz gidiyor sürekli tüye girebilirlerpeki tüy dönemi kabarması normal midir ya da benim tüy döneminde sandığım bir rahatsızlığı olabilir mi dediğim gibi yeniyim 2 aydır benimle
bu arada yaşından da emin değilim 25 aralıkta yeni yeme düşmüş ilanı görmüştüm kaç aylıktırResmini atarsanız net bir bakalım havalar dengesiz gidiyor sürekli tüye girebilirler![]()
Maşallah sübhanallah daha bebişş 4-5 aylık anca bayılıyorum forpuslarabu arada yaşından da emin değilim 25 aralıkta yeni yeme düşmüş ilanı görmüştüm kaç aylıktır
haftada 1 kullanıyorum 2ye mi çıkartayımMaşallah sübhanallah daha bebişş 4-5 aylık anca bayılıyorum forpuslaraEvet burada tüyde gibi b vitamini kullanıyor musunuz
![]()
Hangi marka kullanıyorsunuzhaftada 1 kullanıyorum 2ye mi çıkartayım
alalı 3 hafta falan oldu röhnfreid kullanıyorum burada önerdiler mamaistten almıştımHangi marka kullanıyorsunuz![]()