• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanımın dışkısı normal mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
alalı 3 hafta falan oldu röhnfreid kullanıyorum burada önerdiler mamaistten almıştım
Evet haftada iki gün verin ama peş peşe değil en az bir gün temiz su içsin, kanatlıoil form mix de öneririm ☺

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
şuan yem yiyor normal bir vakitte videosunu paylaşırım
sürekli uyku ya da halsizliği hiç yok çok hareketli biraz kendini kaşıyor tüy döküyor hafif kepeği var kuş bakmada biraz acemiyim babam birkaç kez muhabbet kuşu bakmıştı tüy döneminde olduğunu söyledi o yüzden normal geldi kabarmaları var ama çok olmuyor yine tüyden kaynaklı diye düşünmüştüm benim odamda kalıyor oda ısısı da gayet iyi
aç olduğu için mi böyle ciddi mi rahatsızlıktan dolayı mı söyler misiniz lütfen fazlasıyla endişelendim
kuşun dışkısı hiç normal değil, tüy dökümünde bile olsa bu dışkıyı yapması imkansız kuşunuzu ele alabiliyorsanız lütfen kursağını kontrol edin, kuşlar genelde yem tükettiği süreçte kursaklarında her zaman yem bulundururlar göğüs bölgesine bakın sivrilik varmı kursağı dolu mu kontrol edin

berra226

Yeni Üye
kuşun dışkısı hiç normal değil, tüy dökümünde bile olsa bu dışkıyı yapması imkansız kuşunuzu ele alabiliyorsanız lütfen kursağını kontrol edin, kuşlar genelde yem tükettiği süreçte kursaklarında her zaman yem bulundururlar göğüs bölgesine bakın sivrilik varmı kursağı dolu mu kontrol edin
sivrilik var evet

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Peki kursağına baktınız mı yem var mı ?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kuşunuz kafes içinde kalsa daha iyi olur 🙂 böyle durumlarda kafes dışında olmasını pek tavsiye etmem

berra226

Yeni Üye
Kuşunuz kafes içinde kalsa daha iyi olur 🙂 böyle durumlarda kafes dışında olmasını pek tavsiye etmem
peki yarın veterinere götürücem
daha 2-3 gündür böyle ileri seviye bişi var mıdır keyfi de yerinde
daha 2 aydır benimle en ufak şeyde endişeleniyorum açıkçası başına bişi gelir de kurtaramam diye
çözülemicek bir sorun değildir di mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
daha 2 aydır benimle en ufak şeyde endişeleniyorum açıkçası başına bişi gelir de kurtaramam diye
Çözülmeyecek gibi durmuyor eğer parazit ise zeolit tozu ile atlatır ☺

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Burçak hanımın dediği gibi parazit gibi bir durumsa bir kaç gün zeolit tozu işe yarar ve toparlanır. Gideceğiniz veterinerin iyi olup olmadığını da öğrenin genellikle bir çok veteriner kanatlı dostlarımızdan anlamıyor.

berra226

Yeni Üye
Burçak hanımın dediği gibi parazit gibi bir durumsa bir kaç gün zeolit tozu işe yarar ve toparlanır. Gideceğiniz veterinerin iyi olup olmadığını da öğrenin genellikle bir çok veteriner kanatlı dostlarımızdan anlamıyor.
karaciğerle alakalı ya da bi sindirim sorunuysa endişelenmeli miyim

Üst Alt