Anladım en çok hangi yemi seçiyor?
Hocam kusura bakmayın sizide rahatsız ediyorum. Ama gördüğünüz gibi dışkılar tam düzeldi derken yine böyle sorunlar meydana geliyor.Anladım en çok hangi yemi seçiyor?
tamam hocam. krakeri aldım. hocam kuşun böbreklerinde bir sıkıntı olabilirmi veya mantar vs.Kraker vermeyin diğerlerine devam bakalım ne olacak dışkı
Hocam karaciger yaglanmasında kuşunda kilolu olması gerekmiyormu. iştahsız ve dışkıların böyle görunmesi belirtileri arasında fakat kuşum zayıf. siz daha deneyimlisiniz belkide boyle bir rahatsızlıgı vardır. peki öyle ise karacıgerinde yaglanma mevcut ise ne yapmam gerekiyor. nasıl bir tedavi ve diyet uygulamalıyım.Böbrek değilde Karaciğerden şüphe ediyorum daha çok yağlanma olabilir
peki öyle bir durum olursa tedavisi nasıldır. nasıl bir beslenme düzeni uygulamam lazım. kuşum ayrıca zayıfta kilo nasıl aldırabilirim.
Vallaha ne yapacağımı bilmiyorum. insallah anormal bir durum yoktur. hocam eger boyle bir durum varsa ne yapmam gerekiyor. nasıl bir diyet uygulim kuşa. hocam vallaha korona olmasa kuşumu hastaneye götürüp zorla dışkı tahlili ve rötgen çektirirdim de malum şartlar el vermiyorinşallah öyle bişey yoktur daha tam kesin değil normalde karaciğer röntgen i çekilseydi belli olurdu ama biz dışkidan anlamaya çalışıyoruz
peki hocam çekirdeğide alıyorum önünden. yem yediği kadar çekirdekte tüketiyor. hocam kendisine yem ve su dışında bir sey vermimmi. vitamin falan ne bilim gereken bir şey. şu anda kendini kabartmış uyuyor.Dışkı çok kötü de değil sadece hep yaş olması beni şüpheye sokuyor.. çekirdeğin de etkisi olabilir bunu anlamaya çalışıyorum.cekirdegi çok tüketiyor mu? Çekirdek de iki gün vermeyin birde ona bakalım o zaman anlarız
hocam vitamini 1 hafta önce aldım yani 1 haftadır açık üstünde de skt yazmıyor zaten. siverekte bildiğim 3 phetshop var 3 ündede bu marka satılıyordu mecburen aldım. yinede siz ne derseniz o hocamVitamin hastalığı varsa iyileştirmez ki senin kullandığın vitamini de beğenmiyorum o marka iyi değil skt tarihine baktın değil mi? Vitamini açtıktan sonra 6 ay içinde tüketmek gerekir üzerindeki tarihe aldanmayın.cekirdegi de aldıysanız yarın akşam bir dışkı resmi yollayın ondan sonra ne yapmanız gerekeni soyliycem..
çok teşekkür ederim hocam çöpe atıyorum maxisol u. hocam 2-3 gün önce 1-2 kez kullandım dediğim gibi kutunun üstünde skt si yazmıyor sıkıntı olurmu kuş içinBildiğim için söylüyorum üç hafta önce bende Mardin'de bir petshopa girdim kontrol ettim vitaminler aynıydı ve ilaçlar tarihi geçmiş rafta duruyordu söyledim ve raftan kaldırdılar hiç dikkat etmiyorlar tarihsiz ürünler almayın ve üstelik ilaç ve vitaminler zehirler bilginiz olsun
Skt tarihlerini kolonya ile silebiliyorlar piyasada çok sıkıntılar dönüyor malesef yok tarihi geçmiş vitamin bozulur ve kuşu zehirleyebilir aynı zamanda bit spreyleri de öyle çok sıkıntılıçok teşekkür ederim hocam çöpe atıyorum maxisol u. hocam 2-3 gün önce 1-2 kez kullandım dediğim gibi kutunun üstünde skt si yazmıyor sıkıntı olurmu kuş için
Söylediğiniz iyi oldu bir iki kerede kullanmıştım inşallah kullandığım için böyle olmadı kuş. attim bile vitaminiSkt tarihlerini kolonya ile silebiliyorlar piyasada çok sıkıntılar dönüyor malesef yok tarihi geçmiş vitamin bozulur ve kuşu zehirleyebilir aynı zamanda bit spreyleri de öyle çok sıkıntılı
Ekli dosyayı görüntüle 1790Vitamin hastalığı varsa iyileştirmez ki senin kullandığın vitamini de beğenmiyorum o marka iyi değil skt tarihine baktın değil mi? Vitamini açtıktan sonra 6 ay içinde tüketmek gerekir üzerindeki tarihe aldanmayın.cekirdegi de aldıysanız yarın akşam bir dışkı resmi yollayın ondan sonra ne yapmanız gerekeni soyliycem..
Hocam ağzına damlatabileceğimi sanmıyorum çünkü elime alamıyorum çok ısırıyor. Suyuna 3 damla kadar damlatsam yeterli olurmu. Ve bu önerdiğiniz ilacın kuş için bir zararı olurmuYeşilimsi dışkı çekirdekten dolayı ama dışkı kenarındaki yeşil çiş hiç sağlıklı değil bunun için antibiyotik tedavisi gerekiyor veteriner diycem ama oralarda zor bu yüzden size ilaç önereceğim bactrim şurup alın eczaneden birde yanında probiyotik almanız gerekmektedir ilacı ağızdan günde bir damla en az 5 gün verin suyuna da probiyotik verin..