• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Pamuk kayboldu.

TG SPAA

Paylaşımcı
Öncelikle çok geçmiş olsun, yanlış anlaşılmak istemem ama burdan nasıl bir yardım bekliyorsunuz?
İlk kaçtığında etrafa baktınız mı? Eğer korkak bir kuş ise çok uzaklaşmamış olabilir, evcilse ve adını da biliyorsa seslendiğiniz zaman çevrede ise tepki verir size. Biz Bulutu öyle bulmuştuk sokakta turluyordu. İnşallah sizde bulmuşsunuzdur. 🤲🏻
Eğer hala bulunmadıysa Şehmus abi ve Pamuk un dediklerini yapın. İnşallah bulunur.
Cevap vermedim kusura bakmayın. İlla ki Giresun'da yaşayan olacaktır. Bu konuda art niyet sezmemissinizdir umarım. Belki bi' umut, fikriniz tutmus olur ve bulmusumdur belkide. Aslında bu konuyu alel acele ne yapacağımi bilmeden açtım. Sorgulamiyor değilim. Teşekkürler 🙂

Bahar Y.

Müdavim
Cevap vermedim kusura bakmayın. İlla ki Giresun'da yaşayan olacaktır. Bu konuda art niyet sezmemissinizdir umarım. Belki bi' umut, fikriniz tutmus olur ve bulmusumdur belkide. Aslında bu konuyu alel acele ne yapacağımi bilmeden açtım. Sorgulamiyor değilim. Teşekkürler 🙂
Konu açmanız yanlış bir şey değil ki, sizi çok iyi anlıyorum benimde bir konum var forumda kuşumu kaçırdığım zaman açtığım, başınız sağ olsun tekrardan, bence yeni bir cana yuva olun😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Estafirullah. O anki duygu durumunda cevap vermemeniz normal. İnsanın aklından her şey geçiyor. Kendimde tecrübe ettiğim bir duygu maalesef. Yanlış anlaşılmak istemem. Konuyu açıp açmamanız hakkında bir şey demek haddime değil zaten, merak ettiğim için sormuştum sadece.

Baharın dediği gibi yeni bir cana yuva olabilirsiniz bencede. Kaçırma, ölüm gibi şeyleri hiç istemekse oluyor. Eğer bu canları seviyorsak ve besliyorsak bunlar karşılaşabileceğimiz bir durum sanırım. 😢 Bazen ne kadar iyi bakarsak bakalım zahin durumlar olabiliyor, en azından elimizden geleni yaptığımız sürece acısı geçmese bile vicdanen rahat ederiz kayıp yaşadığımız zamanlarda.

Başınız sağ olsun tekrardan.