• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Pamuk kayboldu.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kardeşim havanın kararması birşey ifade etmez. Evin 50 60 metre etrafını telefonundan muhabbet kuşu sesini açarak dolan. Hava kararsa bile cevap verir. Aç kalsa üşüse bile biyere sinip kalmış olabilir. Resimde göründüğü kadarıyla sıklıkla ağaçlar var bu senin için daha avantajlı. Böyle bir olay görmüştüm 3 4 gün sonra bulunan bir kuş vardı otoyol kenarında çalılığın arasına saklanmış. Bakmaya devam çok uzaklaşamaz kafes kuşu o antrenmanlı bir kuş değil. Zaten yaşıyorsa şuan hareketsiz bekliyordur. İnşallah bulursun

crivelli

Paylaşımcı
Kardeşim havanın kararması birşey ifade etmez. Evin 50 60 metre etrafını telefonundan muhabbet kuşu sesini açarak dolan. Hava kararsa bile cevap verir. Aç kalsa üşüse bile biyere sinip kalmış olabilir. Resimde göründüğü kadarıyla sıklıkla ağaçlar var bu senin için daha avantajlı. Böyle bir olay görmüştüm 3 4 gün sonra bulunan bir kuş vardı otoyol kenarında çalılığın arasına saklanmış. Bakmaya devam çok uzaklaşamaz kafes kuşu o antrenmanlı bir kuş değil. Zaten yaşıyorsa şuan hareketsiz bekliyordur. İnşallah bulursun
Katılıyorum kafes kuşu sonuçta fazla uzaklaşamaz korkusundan konduğu ilk yerde bekliyordur aramaktan vazgeçme asla

TG SPAA

Paylaşımcı
Bugün yine baktım. Dağların önüne kadar ayrıntılı bir sekilde aradım. Ama yok.

TG SPAA

Paylaşımcı
Burada kediler çok fazla. Yem olmuş olabilir mi?

TG SPAA

Paylaşımcı
yenisini sahiplen
İstanbul'a dönünce öyle yapacağım.
Yani pamuk sessiz bir kuştu. Çok sesini duymazsınız. Pamuk kaçmadan bir gün önce sürekli benle zamanını geçirmek istiyordu. Her yerini sevdim, tepki veren kuş tepki vermedi. Hani hayvanlarda vardır ya; öleceği zaman sahibiyle zaman geçirmek ister ama sonra kacar. Belki de öleceğini hissetti. Bilmiyorum.
Bir de bu kuşun mutasyonu nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 30462

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yanlış anlama ama neden hep olumsuzsunuz?
Kaçtığı ilk andan beri hep öldüğüne göre yorum yapıyorsunuz. Belki de biri buldu, belki bir eve girdi yaşıyordur Pamuk. :)

O kuş türü tepeli mutasyon.

TG SPAA

Paylaşımcı
Yanlış anlama ama neden hep olumsuzsunuz?
Kaçtığı ilk andan beri hep öldüğüne göre yorum yapıyorsunuz. Belki de biri buldu, belki bir eve girdi yaşıyordur Pamuk. :)

O kuş türü tepeli mutasyon.
İnşallah hocam. Umarım yaşıyordur. Belki de bulamamizin sebebi budur.

TG SPAA

Paylaşımcı
Bu Sabah fındık toplarken kusumun ölüsünü buldum.
Çok soğuktu. Biraz sevip evimizin önüne gömdük. Ruhu şad olsun. Oraya kadar gidemez demiştiniz ama bayağı uzağa gitmiş.

Soner

Aktif Üye
Bu Sabah fındık toplarken kusumun ölüsünü buldum.
Çok soğuktu. Biraz sevip evimizin önüne gömdük. Ruhu şad olsun. Oraya kadar gidemez demiştiniz ama bayağı uzağa gitmiş.
Başınız sağolsun kaçan kuşlar sığınacak bir yer bulamadıgında veya biri onu bulmadıgında acı son bu oluyor maalesef bence onun anısına pamuk gibi bir can daha sahiplenmelisiniz tekrardan başınız sağolsun..

Bahar Y.

Müdavim
Başınız sağ olsun, hiç bulmamak ölüsünü bulmaktan iyidir kesinlikle, en azından ara ara aklıma gelip belki bir eve sığınmıştır diyorum kaçan kuşum için

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😔🙏🏻

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Başınız sağ olsun:(

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Başınız sağ olsun 😔

Mert.

Eski Forumcu
Başınız sogolsun çok olumsuz düşündün ve pes ettin çok olumsuz düşündün senin adına üzüldüm

TG SPAA

Paylaşımcı
Yeniden en samimi şekilde teşekkür ediyorum.
Başınız sogolsun çok olumsuz düşündün ve pes ettin çok olumsuz düşündün senin adına üzüldüm
Olumsuz düşünmem, onu aramama mani olmadi. Ne kadar pes ettim desemde aramaya devam ettim. Belki de dağı taşı didik didik aramalıydim. Çok felsefe yapmak istemiyorum. Teşekkürler yeniden 🙂

Mert.

Eski Forumcu
Seni üzmüş sem kusura bakma en yakın zamanda kendine yeni bir arkadaş edin