• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Öten kuşun cinsiyeti

Lorca34

Aktif Üye
Bir cana 2 bakıp sonra dişi değil diye iade etmek sizi rahatsız etmiyor mu gerçekten? Ne kadar kolay bir cana yuva sağlamak ve sonrasında yuvasız bırakmak. Burada vicdan işlemeli ticari kaygılar değil ama herkes yazmış zaten oralı olmamışsınız geri vermeyin yazık demişler. Onların da duyguları var bunu unutuyor insanlar. İlla çiftleşmesi mi gerekiyor, illa yumurtlamalı mı gerçekten. Ben de tek erkek bakıyorum yıllardır. İki erkek te gayet bakılıyor. Dişi şart değil ki. Kazak aldınız da bedeni uymamış gibi kalp taşıyan ve ilgiye alışan bir hayvanı iade etmeyi düşünmek ne üzücü... Sahiplendirme ilanı açın en azından, belki imkanı olan ve evlat edinmek isteyen çıkar...

Ferhatemre34

Aktif Üye
Bizde vermek istemiyoruz da üretim yapmak istiyoruz. 4 5 tane kuscuya götürdüm bugün inatla hepsi dişi diyor bu kuş taklitçi bir yapısı vardır diyor benekli tüylerini yoldular 1 aya 1bucuk aya tekrar çıkar o zaman cinsiyeti net anlaşılır dediler bakalım izleyip göreceğiz

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Bizde vermek istemiyoruz da üretim yapmak istiyoruz. 4 5 tane kuscuya götürdüm bugün inatla hepsi dişi diyor bu kuş taklitçi bir yapısı vardır diyor benekli tüylerini yoldular 1 aya 1bucuk aya tekrar çıkar o zaman cinsiyeti net anlaşılır dediler bakalım izleyip göreceğiz
Niye yolduruyorsunuz ya yazık değil mi ?

Ferhatemre34

Aktif Üye
Zararlı birşey olsa yapmazlar çok romantik düşünüyorsunuz hayvanlar tüydeyken de onları rahatlatmak için yapiyorlar

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Zararlı birşey olsa yapmazlar çok romantik düşünüyorsunuz hayvanlar tüydeyken de onları rahatlatmak için yapiyorlar
Tüy dökme dönemindeyken tüylerini çekmek daha sonrasında o kopartılan tüylerini geri çıkartması için normale göre daha fazla yoruyor kuşu.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Benekli tüyler zaten dökülürdü keşke yolmasalarmış 😞

Üst Alt