• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Öten kuşun cinsiyeti

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye

Ferhatemre34

Aktif Üye
Ben bunları da çok alıştırmaya çalışmıştım perdenin arkasında vesaire ama öyle bir ısırıyorlar ki kanatıyorlar yabaniler çok yavrularını büyütürüz severiz diye düşünüyorduk şimdi yeni bir dişi edinmemiz gerekti

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Ben bunları da çok alıştırmaya çalışmıştım perdenin arkasında vesaire ama öyle bir ısırıyorlar ki kanatıyorlar yabaniler çok yavrularını büyütürüz severiz diye düşünüyorduk şimdi yeni bir dişi edinmemiz gerekti
Isırırlar yem, daldarı verin siz elinizde yemek yedirin alışırlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Ferhatemre34

Aktif Üye
Demet hanım bnm kuşa net erkek dediniz gözüme uyku girmiyor😀 dişi diye aldık yumurta bekliyorum biliyosunuz detaylı resim atmama gerek varmı gerçekten bu konu beni çok üzdü kuşu alalı 2 ay oldu yarın gideceğim kuşu değiştirmeye kesin erkek mi ?

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Bence erkeği geri vermeyin o petshoptaki rezil pis kafeslere geri gitmesin ikisine de bakın kanka olurlar illa eş gerekmiyor hem 2 aydır sizde alışmıştır benimki de 2 aydır bende yanımdan ayrılmıyor

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Beyaz olan öyle ötüyor mu peki onun erkek olduğunu biliyor musunuz ?

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Merhaba lutino net erkek
Heawy wi-fi çatı kontrolü yapın yetişkin bir kuş
Dişi /-----/
Erkek /--/
Bu aralıkta belli olur nettir
Anüs üstü iki kemik ucu var, parmağınızla kontrol edin lütfen
Şöyle bir şey yapabilirsiniz Demet Hanım yazmıştı fotoğraflı olarak çatı kemiği kontrolünü çok bastırmazsanız zararı yoktur merak etmeyin hissedersiniz zaten hafif dokunduğunuz zaman sarı olanın çatı kemiğine bakın bir de beyaz olanın çatı kemiğine bakın eğer arasındaki genişlikler farklıysa beyaz olan dişidir değiştirmenize gerek yok ama eğer aynıysalar uzunlukları ikisi de erkek 2 aydır sizde bence alışmıştır size biraz sevgi gösterin hemen olmaz zaten size alışması ama size bir kere alıştıktan sonra bırakmazlar sizi bence vermeyin geri tekrar söylüyorum yazık yani geri o pislik yuvasına göndermek.

Ferhatemre34

Aktif Üye
Beyaz olan sürekli melodik olarak ötüyor zaten esasında ben 1 hafta öncesine kadar herşey normal gidiyor diyordum ama şu son 1 haftadır sarı kuşumun ötmelerinnden şüphelendim nasıl olurda beyazı taklit eder gibi dedim ve dişilerin bu denli melodik ötüşleri olmaz dedim ondan video çekip foruma soru sordum

Ferhatemre34

Aktif Üye
Şöyle bir şey yapabilirsiniz Demet Hanım yazmıştı fotoğraflı olarak çatı kemiği kontrolünü çok bastırmazsanız zararı yoktur merak etmeyin hissedersiniz zaten hafif dokunduğunuz zaman sarı olanın çatı kemiğine bakın bir de beyaz olanın çatı kemiğine bakın eğer arasındaki genişlikler farklıysa beyaz olan dişidir değiştirmenize gerek yok ama eğer aynıysalar uzunlukları ikisi de erkek 2 aydır sizde bence alışmıştır size biraz sevgi gösterin hemen olmaz zaten size alışması ama size bir kere alıştıktan sonra bırakmazlar sizi bence vermeyin geri tekrar söylüyorum yazık yani geri o pislik yuvasına göndermek.
Aslında kendime güvenemiyorum doğru teşhisi koyamam diye sabah ilk isim veterinere götüreceğim

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Beyaz olan sürekli melodik olarak ötüyor zaten esasında ben 1 hafta öncesine kadar herşey normal gidiyor diyordum ama şu son 1 haftadır sarı kuşumun ötmelerinnden şüphelendim nasıl olurda beyazı taklit eder gibi dedim ve dişilerin bu denli melodik ötüşleri olmaz dedim ondan video çekip foruma soru sordum
O zaman ikisi de erkek

Ferhatemre34

Aktif Üye
Olmamasını dinliyordum ikisinin de erkek ama bugün bu sözlerin üstüne yarın götürüp bir baktiracagim eğer ki dişi diye verdikleri erkek ise mecbur değişim talep edeceğim bilmiyorum kabul edecek mi 2 ay geçti sonuçta üzerinden ama erkek ve dişi istemiştik saticidan

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Olmamasını dinliyordum ikisinin de erkek ama bugün bu sözlerin üstüne yarın götürüp bir baktiracagim eğer ki dişi diye verdikleri erkek ise mecbur değişim talep edeceğim bilmiyorum kabul edecek mi 2 ay geçti sonuçta üzerinden ama erkek ve dişi istemiştik saticidan
Siz bilirsiniz son şey sizin ama yazık onlara da tekrar söyleyim ve melodik ötmeye başlamış.

Ferhatemre34

Aktif Üye
Bunu vermeden yeni bir dişi edinsem kafeste sorun olur bnce 2 erkek 1 dişi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
2 erkek 1 dişi olmaz, üretim hele hiç olmaz 🙂 Ama bence geri de vermeyin birisi tek yaşasın veya iki dişi alın 🤣

Üst Alt