• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Onu hatırladınız mı 🙊❤️

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah Yasemin 🤩 sen de kuşun da çok tatlısınız

Yigit K.

Paylaşımcı
Bu foruma üye olduğum zamanlar paylaşmıştım oğlumu mutasyon sormak için 🥺❤
Şimdi aradan geçen zamandan sonra evin diğer üyelerine bile kur yapmaya başladı 🥰
Bu arada mutasyonu Pearl split to pied'miş..
Aldığım zamanlar ve en yeni fotosunu da ekleyeceğim ❤❤ Grey olmasa da greye en yakını..
Ekli dosyayı görüntüle 27426

Ekli dosyayı görüntüle 27427

Tüm sultan besleyenlerin de minnoş fotoğraflarını bekliyorum 🥰 günü tatlışlarla kapatmak adına ❤
Maşallah kuşlara. Uzun ömürleri olur inşallah ayrıca çok tatlılar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şimdi aradan geçen zamandan sonra evin diğer üyelerine bile kur yapmaya başladı 🥰
Aldığım zamanlar ve en yeni fotosunu da ekleyeceğim ❤❤ Grey olmasa da greye en yakını

Tüm sultan besleyenlerin de minnoş fotoğraflarını bekliyorum 🥰 günü tatlışlarla kapatmak adına ❤
Maşallah ucunuze de birlikte yaşlanirsiniz inşallah 😊 kuşun pearl split pied değil pearl özelliği yok ama piedlik olabilir onda tartışılır 👍
images.jpeg
Pearl desenleri böyle olur kardeşim

Yasemin.e07

Paylaşımcı
Maşallah ucunuze de birlikte yaşlanirsiniz inşallah 😊 kuşun pearl split pied değil pearl özelliği yok ama piedlik olabilir onda tartışılır 👍
Ekli dosyayı görüntüle 27469
Pearl desenleri böyle olur kardeşim
Ekli dosyayı görüntüle 27477
Yok abi Pearl özelliği de var geldiği gün sırt benekleri daha fazlaydı hatta 😅 Pearl pied desem değil split to pied Grey desem değil en son gidip bilene sordum videoda sadece önden göründüğü için öyle çıkmış.. Bir ayağında tırnaklar siyah bir ayağında beyaz ense de leke kanatlar da hayalet tüy ile benekler var aldığım zamanlar demiştim 6 7 aylık anca diye büyüdükçe döküyor benekleri
Teşekkür ederim paylaştığının da pek Bi asil duruşu var 😍 resmen kameralara poz veriyor

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Aldığım zamanlar ve en yeni fotosunu da ekleyeceğim ❤❤ Grey olmasa da greye en yakını..
Ekli dosyayı görüntüle 27426

maşaallah sağlıkla besleyin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yok abi Pearl özelliği de var geldiği gün sırt benekleri daha fazlaydı hatta 😅 Pearl pied desem değil split to pied Grey desem değil en son gidip bilene sordum videoda sadece önden göründüğü için öyle çıkmış.. Bir ayağında tırnaklar siyah bir ayağında beyaz ense de leke kanatlar da hayalet tüy ile benekler var aldığım zamanlar demiştim 6 7 aylık anca diye büyüdükçe döküyor benekleri
Teşekkür ederim paylaştığının da pek Bi asil duruşu var 😍 resmen kameralara poz veriyor
İki ay sonra tekrar görelim kardeşim 😊

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Sürekli dik duruyor değil mi? Parmağına konacağı zaman felan tek ayağını çok yavaş ve kibarca göstere göstere uzatıyor mu? Ve benzer ayak hareketini şarkı söylerken yapıyor mu? Mutasyonunu bilmiyorum ama kesin bulursanız söyleyin, çünkü benim erkek bunun aynısı ama foto çekmek felan zorar. Kendi istemediği sürece ne gelir ne de foto çektirir uçup kaçıyor

Yasemin.e07

Paylaşımcı
Sürekli dik duruyor değil mi? Parmağına konacağı zaman felan tek ayağını çok yavaş ve kibarca göstere göstere uzatıyor mu? Ve benzer ayak hareketini şarkı söylerken yapıyor mu? Mutasyonunu bilmiyorum ama kesin bulursanız söyleyin, çünkü benim erkek bunun aynısı ama foto çekmek felan zorar. Kendi istemediği sürece ne gelir ne de foto çektirir uçup kaçıyor
Mutasyonu ve cinsiyeti Turhan Haluk Pekcan'a sordum kardeşim emin olmak için üst soyu bilmiyoruz ben bunu petshoptan almıştım orda da lutino Pearl vardı kur yapıyordu, kuyruk altı tüyleri temiz, kuyruk altı temiz, kanat altı temiz, benekleri kaybetti baya ötüm sırası kanat açma var ayakla ötümü benim önceki kuş yapıyordu bu yapmıyor 🙃
Ekli dosyayı görüntüle 27489Ekli dosyayı görüntüle 27490
Erkek olduğuna şüphem yok. Maskesi de 1 yaşından sonra tamamen oturur sanırsam fotoda çıkmıyor fazla ama parlak sarı tüyleri var baya
Mutasyonu dediğim gibi Pearl split to pied kuyruk arasında ve popo kısmında sarı tüyleri var, ense de lekesi var ayak Tırnakları farklı renk.
Kanat altı ve kuyruk altı az çok belli oluyor fotolarda

Üst Alt