İnşallah abim inşallah planlarım o yönde ahahhaha o zaman sözüm olsun eğer kanatlı uzmanı olursam online hizmet gibi bir şey yapacağım, tabi buna minimum 6 yıl var
İnşallah abim inşallah planlarım o yönde ahahhaha o zaman sözüm olsun eğer kanatlı uzmanı olursam online hizmet gibi bir şey yapacağım, tabi buna minimum 6 yıl var
Ben seni anladım Necmi, düşüncen gerçekten çok güzel fakat Levent hocaya katılıyorum. Çünkü görünüşe aldanıp da yanlış konulan bir teşhis, zaten hassas olan canlarımız için geri dönülemez bir yere gidebilir bunu da istemeyiz
@Bahar Y. Senin için düşüncem aynı zaten, sen bizim ümidimizsin bu forumda kendini en geliştirmiş insanlardan birisin. Bu yaşında bu bilgi hazinen varken her şeyi başarırsın, biz de her zaman senin destekçiniz zaten
@Bahar Y. Senin için düşüncem aynı zaten, sen bizim ümidimizsin bu forumda kendini en geliştirmiş insanlardan birisin. Bu yaşında bu bilgi hazinen varken her şeyi başarırsın, biz de her zaman senin destekçiniz zaten
Pandemi döneminde bir çok dr bu yöntemle muayenelerini gerçekleştirdi. Veterinerler neden olmasın. Fiziki muayene herzaman daha iyidir ama dr online muayene yapıyorsa veterinerde yapabilir.
Temelimin çok sağlam olduğunu söyleyemem aslında, bu yaz tatilinde sınav gerçeğinin farkına vardım diyebilirim, o zamana kadar daha çok var kafasındayım maalesef ki