• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Online veteriner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İnşallah abim inşallah planlarım o yönde 🤭 ahahhaha o zaman sözüm olsun eğer kanatlı uzmanı olursam online hizmet gibi bir şey yapacağım, tabi buna minimum 6 yıl var 😶
Simbanın torunları olur o zamana. 😁 İnşallah... Artık bende üç noktalı yazacağım. 😋

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
@Levent T. Abi başka konulara fokuslan birazda lütfen. 😁Ağırlığın mafetti önerimi. Kendim bile etkisinde kaldım. 😁

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İnşallah abim inşallah planlarım o yönde 🤭 ahahhaha o zaman sözüm olsun eğer kanatlı uzmanı olursam online hizmet gibi bir şey yapacağım, tabi buna minimum 6 yıl var 😶
Ben inanıyorum buna Bahar kardeşim... Senin için tüm kafeskuslari duacı... Başaracaksın... ;)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bol bol soru çöz @Bahar Y. 😋Başaracaksın inşallah.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben seni anladım Necmi, düşüncen gerçekten çok güzel 😍 fakat Levent hocaya katılıyorum. Çünkü görünüşe aldanıp da yanlış konulan bir teşhis, zaten hassas olan canlarımız için geri dönülemez bir yere gidebilir bunu da istemeyiz 😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Bahar Y. Senin için düşüncem aynı zaten, sen bizim ümidimizsin bu forumda kendini en geliştirmiş insanlardan birisin. Bu yaşında bu bilgi hazinen varken her şeyi başarırsın, biz de her zaman senin destekçiniz zaten ❣

Bahar Y.

Müdavim
@Bahar Y. Senin için düşüncem aynı zaten, sen bizim ümidimizsin bu forumda kendini en geliştirmiş insanlardan birisin. Bu yaşında bu bilgi hazinen varken her şeyi başarırsın, biz de her zaman senin destekçiniz zaten ❣
Ne kadar mutlu oluyorum böyle düşündüğünüz için bir bilseniz, gerçekten burası tam bir aile iyi ki varsınız çok teşekkür ederim Feyza hocam ❤

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ne kadar mutlu oluyorum böyle düşündüğünüz için bir bilseniz, gerçekten burası tam bir aile iyi ki varsınız çok teşekkür ederim Feyza hocam ❤
Denemelerin nasıl gidiyor? Bu sene gireceksin değilmi üniversite sınavına?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pandemi döneminde bir çok dr bu yöntemle muayenelerini gerçekleştirdi. Veterinerler neden olmasın. Fiziki muayene herzaman daha iyidir ama dr online muayene yapıyorsa veterinerde yapabilir.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Denemeler güzel, hedefime ulaşacağım gibi duruyor ama yinede yeterli değil şuan için, evet bu sene gireceğim haziranda
Denemelerin güzel belli ki temelin de sağlam. Biz sana destek oluruz arkadaşım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt