• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mutasyon Öneri desteği

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hobi benimki de evde yapıyoruz bilgi dersen denizden bir kaşık. Aldığın ürünler rutin kullanıma uygun aslında ama kusu bunlara bağımlı yapmanida istemem avidress her suda verebilirsin suyun kuş için daha içilebilir olmasını sağlıyor diğerlerine gelirsek gerwit haftada bir ver. Başka ne vardı sedachol karaciğer böbrek destekler ilaç kullanımı ağır vitamin kullanımı vs sonra verilebilir. Baktıkça yazıyım unuttum neleri aldığını 😁😁

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Usne Gano yu yine arada verebilirsin. Genel anlamda vitamin ve bağışıklık güçlendirme sindirim sistemi güçlendirme yediğinden aldığı verimi arttırmaya yönelik ürünler bunlar. Şöyle diyim aldığın ürünlerden gerwit w dışındakiler bitkisel ürünler güzel bir mama yaparsan içine tarçın kekik zeytinyağı vs katarsan bu ürünlerin işlevini görür. Mesela benim bir karışım var kuşlara her mama yaptığımda bir tatlı kaşığı koyuyorum kekik reyhan tane tarçın naneyi suda kaynatıp icine saf zeytinyagi çörek otu yağı kenevir yağı koydum. Bir tatlı kaşığı veya bir buçuk koyuyorum her mama yaptığımda. Su gosterdigin ürünlerdeki verimi aşağı yukarı alıyorum. Ben zamninda çok inceledim bunları içerik olarak zaten çoğunda kekik tarçın vs var😊

fui_77

Yeni Üye
Mamaya daha başlamadım. Neleri koyucma havuç pancar rendesi felan ama gerisi sıfır bende.... Tarif isterim bende

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sitede güzel tarifler var değerlendirebilirsin.

fui_77

Yeni Üye
Şimdi onları okuyordum. Sağlık tohumu da alayım yeni gördüm teşekkürler

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şimdi onları okuyordum. Sağlık tohumu da alayım yeni gördüm teşekkürler
Çok fazla sağlık tohumu verme ağırdır haftada bir verebilirsin sürekli olursa hayvanı tüye sokar ve yine karaciğerini yorar. Tohumlarla beslenen kuş ama lakinnkafes ortamına adapte oldukları için o enerjiyi atamaz tüye sokar jumboda biraz hantal narin kuştur. Çok dikkat etmek lazım uçmasına vs yağlanmaya çok müsaittirler :)

fui_77

Yeni Üye
Program yapıp ona göre haftada bir vermem gerekiyor teşekkürler... Mamaya karıştırıp vermek lazım sanırım öyle yapıyor bir çok okuduğum yazılar o yönde

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Babada Teksas kanı var anne tarçın bu eşlemenin diğer kardeşlerini görebilir miyim öyle çok önemli değil ama merak ettim 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sağlık tohumu nedir ben çok merak ediyorum 🤔 içeriğinin yakın bir resmini çekip paylaşırmisiniz olan arkadaşlar 😊