Arkadaşlar merhaba pazar günü evimizin kullanmadığımız odasında yeni doğan bir kuş bulduk annesi yanı başında ölmüştü, sanırım o gün onu bulmasak açlıktan oda ölecekti. Onu bulduğumuzda ciyak ciyak bağırıyordu ama onu kurtardıktan sonra aşırı sessizleşti. Sürekli yorgun gibi bir köşede uyuklama modunda arada şırıngayla bir şey verdiğimizde ağzını açıyor o kadar. İlk bulduğumuzda yaa çok açtı ondan ona yaklaştığımız an ağzını açıyordu şimdi zar zor iki lokma yiyor. Yavru olduğu içinde ne yedirebileceğimizi de tam bilmiyoruz aslında. Balkona koyduk belki öterde diğer kuşlar yardıma gelir diye ama yok uyuklama modunda devam ediyor.
Sorum ona ne yedirebiliriz? Kendi başına beslenemiyor, solucan falan bulma şansım çok düşük (malum şehir hayatı) ama ne yedirebilirim ki kendine gelsin.
Gördüğüm kadarıyla buradaki kuş türlerinden farklı bir tür ama oda bir can ölsün istemiyorum. Lütfen yardım edin
Sorum ona ne yedirebiliriz? Kendi başına beslenemiyor, solucan falan bulma şansım çok düşük (malum şehir hayatı) ama ne yedirebilirim ki kendine gelsin.
Gördüğüm kadarıyla buradaki kuş türlerinden farklı bir tür ama oda bir can ölsün istemiyorum. Lütfen yardım edin