Allah rızası için yardım edin. Mahvoldum. Yapılabilecek bir şey varsa ve ben yapmıyorsam bunun vicdan azabından kurtulamam.
Ankara'da veya çevre illerde yaşayan tecrübeli bir üyeniz varsa ona getireyim bu canı. Ben ağzından ilaç damlası bile damlatamıyorum. Ellerim titriyor.
1- Bir ay önce kanatlı uzmanı Ankara-Kavaklıdere Vet. Ümit Bey'e götürdüm. Dışkı tahilinde mantar var dedi. Triflucan şurup verdi. Suyuna kattım. Sonra ağzından verdim. Geçmedi.
2- Üç hafta önce kanatlı uzmanı Ankara-Barnievet Vet. Eda Hanım'a götürdüm. Antibiyotik (baytril), serum ve bt amin forte benzeri bir kompleks verdi. Bunları kullandım. Biraz düzeldi. Tüneğe geri çıktı. Ama ilaçlar bitince daha da kötüleşti. Tabanda yaşıyor. İki gündür yem yemesi kesildi. Ama tuhaf bir şekilde tüylerini düzeltmeye, kaşınmaya çalışıyor, geriniyor. Tıpkı sağlıklı kuş gibi. Dal darısı gözü görmüyor.
3- Üç gün önce kanatlı uzmanı Eskişehir-Duru Vet. Yasin Bey'e yazdım. Biri destek ilacı olmak üzere 3 farklı ürün gönderdi. Ama yukarıda yazdığım gibi kendi hastalığımdan dolayı elim titrediği için içiremiyorum. Kursak maması versem boğulur diye korkuyorum.
Biriniz lütfen bu cana destek olun. Yaşasın. Maddi kısmı hiç sorun değil. Ben yapamıyorum. Nolur. Sizler bu işin uzmanısınız.