• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ölmek Üzere Olan Kuşa Ne Yapabilirim

KızımLimon🥇

Müdavim
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Yardımcı olmayı çok istiyorum ama elimden hiçbir şey gelmiyor. Ne rahatsızlığı var onu da bilmiyorum. Keşke bir şey yapabilsem

KızımLimon🥇

Müdavim
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
İyi günler, kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Ben yavrunuzun durumunu merak etmiştim, nasıl daha iyi mi

tunca

Yeni Üye
İyi günler, kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Ben yavrunuzun durumunu merak etmiştim, nasıl daha iyi mi
Estağfurullah ne kusuru. Şimdi bu yazacağımdan ötürü bana kızacaksınız biliyorum. Ama kuş ölmedi. Keşke ölse de kurtulsa şu lanet hayattan. Çok acı çekiyor. Ankara'da yatış olarak kabul eden klinik veya hastane yok. Kuşun hastalığının ne olduğunu teşhis eden de yok. Deneme yanılma ilaç veriliyor. Hâlâ direniyor. Durumunda iyileşme yok. Mama ile beslemeyi kesersem ölecek. Teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Estağfurullah ne kusuru. Şimdi bu yazacağımdan ötürü bana kızacaksınız biliyorum. Ama kuş ölmedi. Keşke ölse de kurtulsa şu lanet hayattan. Çok acı çekiyor. Ankara'da yatış olarak kabul eden klinik veya hastane yok. Kuşun hastalığının ne olduğunu teşhis eden de yok. Deneme yanılma ilaç veriliyor. Hâlâ direniyor. Durumunda iyileşme yok. Mama ile beslemeyi kesersem ölecek. Teşekkür ederim.
Hangi ilçede oturuyorsunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yarın alabilirim yada aracınız varsa getirin elimden geleni yaparım beslerim, semt önemli değil

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

tunca

Yeni Üye
Engelli bir can, parmakları sıkıntılı, iç parazit de varsa tedavi ederim
Bugün Veteriner Fakültesine götürdüm. Dahiliye, Nöroloji ve Ortopedi Bölümü baktı. Yine teşhis koymadılar. Sürekli elle beslemek, poposunu temizlemek, bu havada kombiyi yakmak filan. Bu kadar zorluğu size yüklemek tabiki istemem. Siz bana sadece bu kuşu muayene ederek, ona verilen ilaçların dozaj ayarı, kullanıp kullanmama konusunda desteğinizi beklerim. Çok sevinirim. İyi ki iyi insanlar var.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugün Veteriner Fakültesine götürdüm. Dahiliye, Nöroloji ve Ortopedi Bölümü baktı. Yine teşhis koymadılar. Sürekli elle beslemek, poposunu temizlemek, bu havada kombiyi yakmak filan. Bu kadar zorluğu size yüklemek tabiki istemem. Siz bana sadece bu kuşu muayene ederek, ona verilen ilaçların dozaj ayarı, kullanıp kullanmama konusunda desteğinizi beklerim. Çok sevinirim. İyi ki iyi insanlar var.
Fazlaca kuşum var 1 tanede misafirim olur hiç sıkıntı değil fakülteye götürdüyseniz yakın olabiliriz, Yenimahalle de oturuyorum bakarım sıkıntı değil 7/24 başında olurum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Popo temizliği parazit kaynaklıdır, iç parazit var büyük ihtimalle, hepsi halledilir siz bilirsiniz

tunca

Yeni Üye
Popo temizliği parazit kaynaklıdır, iç parazit var büyük ihtimalle, hepsi halledilir siz bilirsiniz
Kuş sürekli kafesin tabanında yaşıyor. Ve sadece A21 mama yiyor. Kendisi yem yiyemiyor. Dışkı da mama kaynaklı biraz sıvı ve ayakları tutmadığı için poposuna yapışıyor.
Kuşu size getirsem bir muayene etseniz, gözleseniz, en son verilen ilaçları göstersem en uygun nasıl kullanılacağını anlatırsanız sizin için uygun olur mu?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuş sürekli kafesin tabanında yaşıyor. Ve sadece A21 mama yiyor. Kendisi yem yiyemiyor. Dışkı da mama kaynaklı biraz sıvı ve ayakları tutmadığı için poposuna yapışıyor.
Kuşu size getirsem bir muayene etseniz, gözleseniz, en son verilen ilaçları göstersem en uygun nasıl kullanılacağını anlatırsanız sizin için uygun olur mu?
İlaçlar daha da bağışıklığı düşürür yeterince ilaç verildi
A21 bağırsağı tutmaz, tohum gerekli
Mamaist yoğun bakım el besleme maması bağırsağı tutar ve dışkılar düzelir zeolit tozu da bakteriyi iç paraziti yok eder
Getirin yarın durumuna bakıyım nerede ikamet ediyorsunuz

tunca

Yeni Üye
Mamaist yoğun bakım el besleme maması bağırsağı tutar ve dışkılar düzelir zeolit tozu da bakteriyi iç paraziti yok eder
Cebeci tarafındayım.

aducat

Yeni Üye
Abla çok çok sağol. Umarım minik hemen iyileşir ya bize haber edin lütfen 🥺