• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Odin Rüzgar

Ada

Aktif Üye
Biliyorsunuz Odin Rüzgar, Şubat ve Mart aylarını hatta Nisan ortalarını çok sıkıntılı geçirdi. Günlerce başında bekledim. Tekirdağ’da kanatlılardan anlayan veteriner yok onu da geçtim diazyme 256 bile yok. Bu noktada Şehmus bey o kadar hassas davrandı ki; sabahın bir vaktinde ilacı yollamak için otogara kadar gitti. Odin Rüzgar çok iyi konuşuyor, uçuyor ve hatta top oynayıp dans etmeye bile başladı. Teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Estağfurullah ada hanım biz bir aileyiz.. 😊ayrıca söz konusu bir canlının hayatı ve elimizden bişey geliyorsa yapmamız gerektiğini düşünüyorum 👍 rüzgar beye baktım hayata direniyor ve annesi de sabaha kadar başında nöbet tutuyor 😔 bende bu duruma seyirci kalamazdim buradaki hiç bir arkadaşim , kardeşim göz ardı etmezdi,kim olsa yardımcı olurdu 😊 başta ve her zaman dediğimiz gibi BİZ BİR AİLEYİZ....ben ailemi korurum 😂 dizideki karakter gibi konuştuk farkında olmadan 😅 şaka bir yana tekrar geçmiş olsun.. umarım tekrarını yaşamazsınız 🙏 herhangi bir durumda bizden yardım istemeye çekinmeyin elimizden geleni yapacağız.. sağlıklı günler dilerim 😊

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Geçmiş olsun insAllah bir daha hastalık görmez rüzgar , şehmus kocavalı abi :) canlılar için elinden gelenin fazlasını yapar herzaman sağolsun.