canımı çok yaktınız. sizi tanımasam da acınıza ortak oluyorum. canım canınızla yandı şu an. umarım gittiği yerde mutludur. iyi bir haber almayı dilerdim. toprağı incitmesin. o hep sizin yanınızda. iyi ki onun hayatına girmişsiniz. o sizin hayatınızın bir parçasıydı ancak siz onun tüm hayatıydınız. eminim ki bu denli ilgilenen bir annesi/babası olduğu için mutludur ve yanında olduğunuzu bilerek gitmiştir. başınız sağ olsun tekrardan.Nasip olmadı. Oğluşum çimenim güzelim 16.10da gitti. Geçicek hepsi geçicek sabret demiştim. Direndi. 1 gün boyunca direndi. Dün en çok sevdiği şey olan son dereotunu yemişti. Bi de ekmek. İyi ki vermişiz. Ben zararlı diye yedirmezdim. Çok gözü kaldıysa küçücük bir parça verirdik. Dün mutlu olsun diye biraz daha büyük bir parça yedi. Biraz da yumurta yemişti. Dün bütün gece onu bekledim. Sabret geçicek diye başında bekledim. Sabah 6da iki saat uyumak için yattım ama endişeyle. Erkenden kalkıp yine ona destek oldum. O benim bitanem arkadaşım kardeşim. Allah iyi ki onunla tanışmayı nasip etmiş. Hep şükredicem. Bugün petshoptan aldığım mamayla ilacı yiyip içmek nasip olmadı. Petshop farklı marka ve bayat toz mama vermiş bir türlü olmadı. Onunla uğraşırken çimen aç aç bekledi. Aç gittiği için çok üzgünüm ama o yemek yemeyi çok sever. Gider gitmez yemiştir. Doymuştur çoktan. Yanında otururken oldu neyse ki. Dışardan gelişimi de bekledi. Dün de online sınavımı bitirmemi beklemişti. Bütün bu rahatsızlığı ondan sonra başladı. Benim dikkatim dağılmasın canım sıkılmasın diye acısını bastırmış. Şükürler olsun onu tanıdığım güne. Hepinizden de allah razı olsun. Allahım hepinizin küçük kuşlarına çok uzun sağlıklı ömürler versin. Çimenin yaşayamadığı birsürü şey oldu. Gencecik 2 yaşını dolduramadan gitti. Mayısta doğum günü var. Ona elma ve muzdan pasta yapıcaktım. Yaparım belki beni izler o gün. Onu çok seviyorum. Seni hiç unutmicam çimen. Tüylü ya da tüysüz hep çok tatlıydın deli çocuk. İyi ki vardın. Birgün seni tekrar görebilmek umuduyla devam etmeye çalışıcam. Bunu kendime öğreticem sen iyi biryerde beni beklersin inşallah. Asıl ben umarım senin kadar iyi olabilirim de seni tekrar görmeye layık olurum. Şimdi annenle babanla arkadaşlarınla oyna eğlen yemek ye ve uç. Uçmak sana çok yakışıyor artık iyileştin. İyi ve özgürsün. Seni anmaya devam edicem çimen. Sen de beni unutma
ağlayacağımHerkese teşekkür ederim. Eminim çimen sevgisini bu kadar yayıldığını görebilse çok mutlu olurdu. Çok insana yayıldı. Onun için dualar edildi iyi dilekler dilendi umutlar bitmedi. Sizi okurken kurtulma ihtimaline daha çok inanıp daha sıkı sarıldım. Nasip olmadı. Ama yaptığı şeyleri düşünüyorum da sanki hep iyiliğimizi düşünmüş. Ben petshopları gezip mama ararken belki zor durumdaydı ama beni beklemiş. Bensiz gitmedi küçük oğlum. Ona veda edemesem yetişemesem üzüleceğimi bildiğinden yine dayanmış. O kalbimde yaşamaya devam edecek. Her sabah kalktığımda ilk ona bakar yatmadan önce de ona iyi geceler dilerdim. Bu en büyük alışkanlıklarımdan. Dışarıdan eve geldiğimde de iyi mi diye bakardım. Dışarıda da napıyodur derdim. Şimdi de içimden derim diyorum. O da beni bir yerlerden dinler belki. Düşünceli akıllı küçük çimenim artık gerçekten kanatlı bir melek. Tanıyarak veya tanımadan ona ulaşan ona yardım edebilmeyi isteyen herkese de teşekkür ediyodur oğluşum.
Başınız sağ olsun cidden okurken çok kötü oldum, acınızı anlıyorum aynı şekilde benim kuşumda kritik bir süreçten geçiyor. Cidden bir aile üyesi, hatta benim için çoğu aile üyemden de daha fazla, kadar bir acıya sebep oluyordur. Şuan cennette acılarından kurtulmuş bir durumda en azından, dediğiniz gibi sizi izliyor :').Nasip olmadı. Oğluşum çimenim güzelim 16.10da gitti. Geçicek hepsi geçicek sabret demiştim. Direndi. 1 gün boyunca direndi. Dün en çok sevdiği şey olan son dereotunu yemişti. Bi de ekmek. İyi ki vermişiz. Ben zararlı diye yedirmezdim. Çok gözü kaldıysa küçücük bir parça verirdik. Dün mutlu olsun diye biraz daha büyük bir parça yedi. Biraz da yumurta yemişti. Dün bütün gece onu bekledim. Sabret geçicek diye başında bekledim. Sabah 6da iki saat uyumak için yattım ama endişeyle. Erkenden kalkıp yine ona destek oldum. O benim bitanem arkadaşım kardeşim. Allah iyi ki onunla tanışmayı nasip etmiş. Hep şükredicem. Bugün petshoptan aldığım mamayla ilacı yiyip içmek nasip olmadı. Petshop farklı marka ve bayat toz mama vermiş bir türlü olmadı. Onunla uğraşırken çimen aç aç bekledi. Aç gittiği için çok üzgünüm ama o yemek yemeyi çok sever. Gider gitmez yemiştir. Doymuştur çoktan. Yanında otururken oldu neyse ki. Dışardan gelişimi de bekledi. Dün de online sınavımı bitirmemi beklemişti. Bütün bu rahatsızlığı ondan sonra başladı. Benim dikkatim dağılmasın canım sıkılmasın diye acısını bastırmış. Şükürler olsun onu tanıdığım güne. Hepinizden de allah razı olsun. Allahım hepinizin küçük kuşlarına çok uzun sağlıklı ömürler versin. Çimenin yaşayamadığı birsürü şey oldu. Gencecik 2 yaşını dolduramadan gitti. Mayısta doğum günü var. Ona elma ve muzdan pasta yapıcaktım. Yaparım belki beni izler o gün. Onu çok seviyorum. Seni hiç unutmicam çimen. Tüylü ya da tüysüz hep çok tatlıydın deli çocuk. İyi ki vardın. Birgün seni tekrar görebilmek umuduyla devam etmeye çalışıcam. Bunu kendime öğreticem sen iyi biryerde beni beklersin inşallah. Asıl ben umarım senin kadar iyi olabilirim de seni tekrar görmeye layık olurum. Şimdi annenle babanla arkadaşlarınla oyna eğlen yemek ye ve uç. Uçmak sana çok yakışıyor artık iyileştin. İyi ve özgürsün. Seni anmaya devam edicem çimen. Sen de beni unutma
Çimene dua ettiğim gibi sizin kuşunuza da dua edeceğim. Allahım onu korusun çok uzun sağlıklı bir ömür versin. Nice doğum günleri ramazanları bayramları olsun. Bu arada çimen de sahura kalkardı. Sahur yapardı bizimle. Ama çocuk orucu tutuyodu öğlen yemek yemeye başlardı. Siz lütfen şifa bulun. Benim arkadaşım kanatlı melek oldu. Sizinki yaşamaya ve nefes almaya devam etsin çok uzun yıllar.Başınız sağ olsun cidden okurken çok kötü oldum, acınızı anlıyorum aynı şekilde benim kuşumda kritik bir süreçten geçiyor. Cidden bir aile üyesi, hatta benim için çoğu aile üyemden de daha fazla, kadar bir acıya sebep oluyordur. Şuan cennette acılarından kurtulmuş bir durumda en azından, dediğiniz gibi sizi izliyor :').
Çok teşekkür ederim tekrardan çok büyük başınız sağ olsunÇimene dua ettiğim gibi sizin kuşunuza da dua edeceğim. Allahım onu korusun çok uzun sağlıklı bir ömür versin. Nice doğum günleri ramazanları bayramları olsun. Bu arada çimen de sahura kalkardı. Sahur yapardı bizimle. Ama çocuk orucu tutuyodu öğlen yemek yemeye başlardı. Siz lütfen şifa bulun. Benim arkadaşım kanatlı melek oldu. Sizinki yaşamaya ve nefes almaya devam etsin çok uzun yıllar.
Teşekkür ederim. Ben de size sabır diliyorum. Zaman geçse de unutulmaz bu yaşananlar. Belki birgün hafifler bilmiyorum. Yeni aile üyenize uzun sağlıklı ömürler dilerim. Çok mutlu yıllarınız olsun beraber.Ay okurken ağladım resmen o kadarrrr üzüldüm ki. Allah sabır versin . O kadar çok seviliyorlarki evin insanı oluyorlar . Benimde 6 ay önce muhabbet kuşum öldü. Gitmediğimiz doktor kalmamıştı 1.5 ay boyunca , sabaha kadar başında beklerdim bende olmadı bende yaşatamadım o kadar üzüldüm ki kardeşim şimdiki oğlumu hediye getirdi. o yüzden çok iyi anlıyorum sizi .tekrar sabırlar diliyorum
Başınız sağolsun çok üzüldümNasip olmadı. Oğluşum çimenim güzelim 16.10da gitti. Geçicek hepsi geçicek sabret demiştim. Direndi. 1 gün boyunca direndi. Dün en çok sevdiği şey olan son dereotunu yemişti. Bi de ekmek. İyi ki vermişiz. Ben zararlı diye yedirmezdim. Çok gözü kaldıysa küçücük bir parça verirdik. Dün mutlu olsun diye biraz daha büyük bir parça yedi. Biraz da yumurta yemişti. Dün bütün gece onu bekledim. Sabret geçicek diye başında bekledim. Sabah 6da iki saat uyumak için yattım ama endişeyle. Erkenden kalkıp yine ona destek oldum. O benim bitanem arkadaşım kardeşim. Allah iyi ki onunla tanışmayı nasip etmiş. Hep şükredicem. Bugün petshoptan aldığım mamayla ilacı yiyip içmek nasip olmadı. Petshop farklı marka ve bayat toz mama vermiş bir türlü olmadı. Onunla uğraşırken çimen aç aç bekledi. Aç gittiği için çok üzgünüm ama o yemek yemeyi çok sever. Gider gitmez yemiştir. Doymuştur çoktan. Yanında otururken oldu neyse ki. Dışardan gelişimi de bekledi. Dün de online sınavımı bitirmemi beklemişti. Bütün bu rahatsızlığı ondan sonra başladı. Benim dikkatim dağılmasın canım sıkılmasın diye acısını bastırmış. Şükürler olsun onu tanıdığım güne. Hepinizden de allah razı olsun. Allahım hepinizin küçük kuşlarına çok uzun sağlıklı ömürler versin. Çimenin yaşayamadığı birsürü şey oldu. Gencecik 2 yaşını dolduramadan gitti. Mayısta doğum günü var. Ona elma ve muzdan pasta yapıcaktım. Yaparım belki beni izler o gün. Onu çok seviyorum. Seni hiç unutmicam çimen. Tüylü ya da tüysüz hep çok tatlıydın deli çocuk. İyi ki vardın. Birgün seni tekrar görebilmek umuduyla devam etmeye çalışıcam. Bunu kendime öğreticem sen iyi biryerde beni beklersin inşallah. Asıl ben umarım senin kadar iyi olabilirim de seni tekrar görmeye layık olurum. Şimdi annenle babanla arkadaşlarınla oyna eğlen yemek ye ve uç. Uçmak sana çok yakışıyor artık iyileştin. İyi ve özgürsün. Seni anmaya devam edicem çimen. Sen de beni unutma
Ben çok teşekkür ederim. Az önce oyuncaklarına baktım. Dökülüp de sakladığım eski kanat kuyruk tüylerine baktım. Sanki kokusu da oralarda. Uçup dua ediyodur demeniz çok güzel geldi kulağıma. Onu anarak kedi köpek kuş kim varsa mama vereceğim. Evimin önünde her zaman bulunan yaklaşık 10 köpek var. Sıcak yaz günlerinde suları azaldığında ilave yapardım. Her markete gidişimin de ikisinden birinde illa ki mama alıyorum. O çocuklar da yesin doysun istiyorum. Artık çimenin ikramı olucak mamalar.Başınız sağolsun acısı dindi şimdi cennette oradan oraya uçup sanada dua ediyordur Başka canlara da sevgi vermeye devam edip onun anasını yaşatabilirsin