• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum nöbet geçiriyor!

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Kuşum belli aralıklarla nöbet geçiriyor, biraz ciddi olduğunu düşünmeye başladım 2-3 sene önce de vardı ancak o zamanlar anlamadım ve daha basit şekilde oluyordu şu anda tğnekten direkt ters düşüyor çırpınıyor çırpınabildiği kadar ve tüyleri kafesin tellerine geçiyor daha fazla panik yapıyor kalkamıyor Kuş’un yaşı var ne yapabiliriz bu durumda gerçekten çaresizim çok kere veterinere gittik çünkü ben bu durumu yanlış yorumladım birşey cikmadi röntgenler çekildi ve hersey yapildi bu hastalık tespit edilemedi

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ben ilk olmaya basladigi zamanlar nöbet olduğundan çok emindim hatta eski konularda da emin olmayaıp öyle bir konu acmistim şu anda da nöbetin dozu arttı direkt ters düşüp çırpınıyor bu da gece yarısı oldu şu anda, ayın 10 unda bi kere daha yasandi düzenli aralıklarla oluyor ama artık daha sık. Rutini oldukça basit zeolit yediriyorum meyveler sebzeler ben ne yapmaliyim gerçekten bilmiyorum çok üzülüyorum yardım edin lütfen herseyi atlattık bide bu cıktı sımdı videoda görebilirsiniz uzun olanda nöbet yeni bitmişti ve kafasını başı döner gibi bi sağa bi sola gidiyor ne yaptığını bilmiyor

Son düzenleme:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Zeolit meyveler vs nöbet geçiren kuşu tedavi etmez. Siz kuşunuza bildiğim kadarıyla oldukça iyi bakıyorsunuz vitaminlerini eksiksiz veriyorsunuz. Kuşta nörolojik yada bakteriyel bir sorun varsa antibiyotik kullanmanız gerekir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ben ilk olmaya basladigi zamanlar nöbet olduğundan çok emindim hatta eski konularda da emin olmayaıp öyle bir konu acmistim şu anda da nöbetin dozu arttı direkt ters düşüp çırpınıyor bu da gece yarısı oldu şu anda, ayın 10 unda bi kere daha yasandi düzenli aralıklarla oluyor ama artık daha sık. Rutini oldukça basit zeolit yediriyorum meyveler sebzeler ben ne yapmaliyim gerçekten bilmiyorum çok üzülüyorum yardım edin lütfen herseyi atlattık bide bu cıktı sımdı videoda görebilirsiniz uzun olanda nöbet yeni bitmişti ve kafasını başı döner gibi bi sağa bi sola gidiyor ne yaptığını bilmiyor
Merhaba geçmiş olsun
Vitamin eksikliği
Sinirsel tetikleyiciler(bakteri, epilepsi vs)
Olduğu zaman genelde nöbet geçirir
Mutlaka çok iyi bir veteriner hekim görmeli
Fakülte çok uygun olur
Norölojik ise keppra başlayabilirler

Üst Alt