Ben bağcılarda ikamet ediyorum. Kanatlı uzmanları benden uzakta oluyorlar genelde ve toplu taşıma ile uzakta oluyor kuşu yormak istemiyorum yakında olması daha iyidir. Daha önce gittiğim veterinere gideceğim, yumurta sıkışmasından tut organların dışarı çıkmasına kadar kanatlı hayvan ameliyatı yapmış ve olumlu geçmiş, kursak tedavisi olan bir kuş da var. Genel olarak çoğu kişi kuşlardan anladığını ve bilgili olduğunu yazmış. Ben de kuşum üşüttüğünde oraya gitmiştim 3 güne iyileşmişti

O yüzden oraya gideceğim randevu aldım yarına ama ilaç verirse verdiği ilaçları burada soracağım yine de ne olur ne olmaz. Kuşun durumunu söyledim. Çok teşekkürler

ilk başta burada gözde hanım diye biri varmış avrupa yakasında oraya yazacaktım ama benden uzaktadır büyük ihtimalle dediğim gibi kuşu yormak istemiyorum. Kedilere de bakıyormuş orası tekrar gideceğim yer ve röntgen çekiyormuş, kedilere çekiyorsa kuşlara da çeker diye düşünüyorum. Teşekkür ederim yine de siz önerecekseniz önerebilirsiniz buradan bir sonuç alamazsam bir dahaki ay başka veterinere giderim artık ama umalım ki olumlu sonuç alayım ve sorunu neymiş anlayayım.