Saat 22.27 de çektim bu videoyu, videoda kuyruğunda tık tık hareket, ağız açık nefes alma, kanatlarını aralama, vik fik sesler çıkarma vardı
This video is unavailable.
streamable.com
yalnız saat 1.15 gibi ses kesildi hafif hafif yapıyor kanatlarını olması gerektiği gibi tutuyor kuyruk düzgün.
1.37deki videosu
This video is unavailable.
streamable.com
Bunu neden yapar anlayamıyorum iki veterinere izletyim videoları onlarda anlayamıyorlar yeni veteriner arıyorum şuan
Ayağını çekerek uyumuyor, çektiğinde çok az tutuyor kafasını arkaya gömmüyor şuan gözleri kapalı ama düz duruyor. Arada silkeleniyor duruyor.
Akarların bittiğini düşünüyoruz çünkü gece gündüz kaşınmıyor artık, ama bıraktıkları tahribat böyle yaparmı bilemiyorum.
Yalnız 19 Nisan 2025 tarihinde kuşumda bir baygınlık gibi bir şey oldu veterinerdeydik Allah'tan, bu olaydan bir buöuk iki ay boyunca tamamen sağlıklı haline döndü sonra tekrar hastalığı başladı yavaş yavaş bu baygınlık dediğim iyleştiği zamandada yalnızca 15 gün vitamin verdik oda ayaklarındaki kaslar düzelmesi içindi.
Şehmus Bey'in sitesinden alışverişimi yapacağım kendisinede sorarak fakat önce burdan yardım almak istedim.
Zaman ayırıp okuduğunuz ve yardım etmeye çalışan herkes için teşekkürler.