• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun sorunu nedir?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
1 gece boyunca kakası yemleri yerken döktü
Merhaba entrobac verin 3 gün üst üste lütfen 👍iştahı iyi demiştiniz, dünde havuç yedi, dışkı suyu havuç tan renkli olabilir, garanti olsun entrobac ve Gervit-w verelim. Kafesten de mümkünse çıkmasın, kilo almalı çocuk

Mavişmelis

Aktif Üye
Merhaba entrobac verin 3 gün üst üste lütfen 👍iştahı iyi demiştiniz, dünde havuç yedi, dışkı suyu havuç tan renkli olabilir, garanti olsun entrobac ve Gervit-w verelim. Kafesten de mümkünse çıkmasın, kilo almalı çocuk
Tamamdır kafeste kalması mümkün değil hiç alışık değil vitaminlerini veriyorum sık sık kendim sokuyorm kafese yesin diye teşekkür ederim

Mavişmelis

Aktif Üye
Bir de kuşum dişi ve bu şekilde boşluk bulduğu yerlere girmek istiyor sürekli herhangi bir kızışma yumurtası yapmadı ama nedeni nedir sizce ceresi 1.5 yıldır kahverengi @Mustafa27

Ekli dosyalar

Mavişmelis

Aktif Üye
Efendim muhabbet kuşlarında kilo tartılmadan gözle görülür şekilde değişim görmek çok zor olur , 5 gram bile onlar için çok önemlidir fakat biz tartmadan anlayamayız bu durumu 😊
Kuşumu tarttım 53 gr zayıf bir kuş değil. Morluk hala var ama o kemikleşme azaldı gibi özellikle yendiğinde azalıyor gibi

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Kuşumu tarttım 53 gr zayıf bir kuş değil. Morluk hala var ama o kemikleşme azaldı gibi özellikle yendiğinde azalıyor gibi
Evet kuşunuzun kilosu fazla bile , öyleyse morluk normal diyebiliriz çünkü daha önce bahsettiğim gibi banyo yaptıklarında benim kuşlarımda da bazılarında morluk görüyordum hatta yara sanıyordum kemikleşme sivri keskin değilse korkulacak durum yok yalnızca kuşunuzun biraz kilo vermesi lazım:)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mümkünse kuşu Tünekte görebilir miyiz. Derideki morluklar kararmış gibiyse karaciğer ile ilgilidir eğer pembemsi açık renk ise ırkın kendi rengidir. Kafes içinde Tünekte video eklerseniz yorumlarız. Fotoğrafların hepsinde elinizde olduğu için kuşu göremedim😂

Mavişmelis

Aktif Üye
Mümkünse kuşu Tünekte görebilir miyiz. Derideki morluklar kararmış gibiyse karaciğer ile ilgilidir eğer pembemsi açık renk ise ırkın kendi rengidir. Kafes içinde Tünekte video eklerseniz yorumlarız. Fotoğrafların hepsinde elinizde olduğu için kuşu göremedim😂

Mavişmelis

Aktif Üye
Morarmış pembe değil kursağının alt bölgesi sadece popoda yine normal o ara mor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Videolar açılmıyor. :)

Üst Alt