• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun sorunu nedir?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bakınız zayıf kuşlarda bu var, daha da zayıflarsa hasta olur, bağışıklık düşer, ishal olur, lütfen kilo aldırın☺🦜

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Tamamdır ama kuşumun her zaman ki kilosu buydu yani ondan içim huzursuz hala zayıfladığını düşünmüyorum bildiğiniz birileri varsa etiketler misiniz
Efendim muhabbet kuşlarında kilo tartılmadan gözle görülür şekilde değişim görmek çok zor olur , 5 gram bile onlar için çok önemlidir fakat biz tartmadan anlayamayız bu durumu 😊

Mavişmelis

Aktif Üye

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Siz ne düşünüyorsunuz morluk hakkında
Efendim bu morluk hakkında pek birşey diyemem çünkü daha önce hiç muhabbetlerimin gövdesini görmedim o yüzden normal mi değil mi net cevap söyleyemem fakat birkaç tane kuşum banyo yaptığı zaman bende görüyordum morluk olduğunu , @Demet bükay hocamızın bahsettiği gibi zayıflıktan olabilir

Mavişmelis

Aktif Üye
Efendim bu morluk hakkında pek birşey diyemem çünkü daha önce hiç muhabbetlerimin gövdesini görmedim o yüzden normal mi değil mi net cevap söyleyemem fakat birkaç tane kuşum banyo yaptığı zaman bende görüyordum morluk olduğunu , @Demet bükay hocamızın bahsettiği gibi zayıflıktan olabilir
Teşekkürler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
@Mustafa27 Hocam kendilerine tüğden normal görünür, fakat kuş zayıf malesef ve 5 gr hatta 2-3 gr dahi bu minikler için çok önemli. Söylediğiniz gibi tartılması şart☺

Üst Alt