ZelalEmel
Yeni Üye
Merhaba. Mavis adinda bir muhabbet kusum var. Yavruyken edindigimizde bana erkek oldugu soylenmisti. Biraz buyuyup elimize ve bize alisinca bir disi kus es aldik. 1-2 sene beraberlerdi. Mavis ciftlesmek icin disi olanin uzerine vs cikmaya calisiyordu ama ciftlestiklerini gormedim. Disi hep kaciyordu. Yurtdisina yerlestigimiz icin kuslari aileme birakmak zorunda kaldim. Ve disi olan bir sure sonra rahatsizlandi. "Kuruluk" hastaligi dediler ne yaptiysak kurtaramadik. Kaybettik. Sonrasinda Mavis bize cok dustu tepemizden hic inmedi. Zaten hep disarda kafese bi tek acikinca ve gece giriyordu. Oyle olunca yeni bir es edinmek uzere gidince bize Mavisin aslinda disi oldugu soylendi. Bir kac yere daha sorduk ve herkes disi oldugunu erkek almamiz gerektigini soyledi. Yeni bir erkek es aldik. Oglusum diye severken kizim demeye basladim. Yeni esiyle bayagi bi ustte olma cabasi verdiler. Ama sonucunda erkek olan kazandi. Mavis disiligi kabul etti. Bi cok kez ciftlestiklerine sahit oldum
Su an kuslarim yine benden uzakta babam bakiyor ama Mavisin karakteri degismis cok hirsli sinirli isiran bir kus olmus. Su an da poposu kipkirmizi, sis ve tuyleri dokulmus. Diskisida biraz poposuna yapisiyormus. Veterinere goturmus babam ama bir sey yok yumurta yok kizginlikta olur demisler vitamin vermisler. Ama ilerlemis. Veteriner fakultesi bakar demisler. Boyle bir durumla karsilasan var mi acaba. Hem cinsiyet karmasasi hem bu rahatsizlikla ilgili? Kuslarimdan da uzaktayim. Elimden bir sey gelmiyor. Cok uzuluyorum. Biraz uzun anlattim ama yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkur ederim.
Su an kuslarim yine benden uzakta babam bakiyor ama Mavisin karakteri degismis cok hirsli sinirli isiran bir kus olmus. Su an da poposu kipkirmizi, sis ve tuyleri dokulmus. Diskisida biraz poposuna yapisiyormus. Veterinere goturmus babam ama bir sey yok yumurta yok kizginlikta olur demisler vitamin vermisler. Ama ilerlemis. Veteriner fakultesi bakar demisler. Boyle bir durumla karsilasan var mi acaba. Hem cinsiyet karmasasi hem bu rahatsizlikla ilgili? Kuslarimdan da uzaktayim. Elimden bir sey gelmiyor. Cok uzuluyorum. Biraz uzun anlattim ama yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkur ederim.