• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun kuyruğu koptu ve çok durgunlaştı ne yapmalıyım

ramses

Yeni Üye
merhaba dün akşam muhabbet kuşum uyuyan kardeşimin yanına kondu.kardesim uyku sersemi bir şekilde kuştan korkunca kuyrugunu kopardı yavrunun.5 6 tüy birden koptu ancak kan gelmedi şükür.daha önce de kuyruğu düstüğü için endişelenmemistik ancak gün boyu köşesinde uyuklayıp hiçbir hareketimize tepki vermeyince endişelenmeye başladım iyice.az önce de şu şekil gördüm.lütfen ne yapmam gerektiğini söyler misiniz çok korkuyorumEkli dosyayı görüntüle 10580

Bahar Y.

Müdavim
Stres yapmış kuş, moralini yüksek tutun gerekli destekleri sağlayın, bundan sonrada daha dikkatli olun ki kuş daha önce yaşamış zaten daha fazla strese girip psikolojisi bozulmasın :)

ebrares

Müdavim
Kuşun dışkısı çok bozuk gözüküyo hasta olabilir mi ?

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
canı acımıştır kendi düşürmesi ile kopması aynı değil biraz zaman geçsin kendine gelir kuşunuz ishal sanırım bunun için ilaç kullanıyor musunuz

Bahar Y.

Müdavim
Ben korkup stres yaptığı için dışkısını öyle yaptığını düşünüyorum, olay yaşanmadan önce var mıydı ishal gibi bir durum?

EnesGenç

Eski Forumcu
Kardeşim bence birkaç hafta veya kuyruk tüyleri çıkana kadar uçurma benim kuşum da düşürmüştü dengesini ayarlayamadigi için düşüp 2 ay boyunca ucamamisti

Üst Alt