• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşumun kuyruğu inip kalkıyor ve kusuyor

meryem281739

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kuyruğun inip kalkması, yem kusma
Hastalık Belirti Tarihi
25 Tem 2026
Merhaba lütfen yardımcı olun dün balkonumuzan içeri beyaz muhabbet kuşu girdi o gün hava yağmurlu ve soğuktu hemen bir kafese aldık bu sabahda kuyruğunun inip kalktığını farkettim, tık tık ses de geliyor ve yem kusuyor ailem bi anda çok yem yediği için olduğunu söylüyor ama pek inanmıyorum veterinere götürmeye de ikna edemiyorum ağlamaktan gözlerim şişti kendisi iyileşir diyorlar ne yapabilirim lütfen yardımcı olun onu kaybetmek istemiyorum😭😭😭 dışkısının ve videosunun resmini bırakıyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba lütfen yardımcı olun dün balkonumuzan içeri beyaz muhabbet kuşu girdi o gün hava yağmurlu ve soğuktu hemen bir kafese aldık bu sabahda kuyruğunun inip kalktığını farkettim, tık tık ses de geliyor ve yem kusuyor ailem bi anda çok yem yediği için olduğunu söylüyor ama pek inanmıyorum veterinere götürmeye de ikna edemiyorum ağlamaktan gözlerim şişti kendisi iyileşir diyorlar ne yapabilirim lütfen yardımcı olun onu kaybetmek istemiyorum😭😭😭 dışkısının ve videosunun resmini bırakıyorum
Merhaba kuş dişimi? Poposunu kontrol edin isterseniz sertlik var mı?
Yüzünü fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım

Üst Alt