• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun göğsünun bir tarafi şiştu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Birsey olacak diye çok korkuyorum dün gece doğru düzgün uyuyamadım Umarim iyi olur yardimlariniz icin sizlere cok tesekur ederim sagolun
Üzülmeyin, siz papatya çayı demleyip verin inşallah iyileşir 🌸🥰

Minaaa

Aktif Üye
Merhabalar tekrardan sizleri rahatsiz ediyorum kusura bakmayin kuşu bu sabah fakülte hastanesine goturmek icin hazirladik kapiya cikinca kuş aniden kafesin altina düşüp hareketsiz kaldi hemen iceri girip elimize alip kendine getirmeye calistik bi süre kendine gelmekte zorlandı daha sonra kendine geldi fakat halsiz göğsündeki şiş hala ayni büyüme yok ama kuş yem yerken yada kendini kaşırken ötüşe benzeyen garip sesler çikariyor dışkısı normale döndü yemde yiyiyordu 2 gündur yine gagasi uzadi ve daha az yem yiyiyor papatya cayi verince sakinlesiyor biraz kanat seyirmesi azaliyor hatta bitmişti ama sabahki düşmeden sonra yine seyirme var ve kanat sekmeside var solunumda gücluk çekiyor gibi ne yapmam lazim hastane götürmeyi tekrardan denemelimiyim tekrardan öyle kötü olacak diye korkuyorum yardimci olursaniz sevirinim @Burçak A.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhabalar tekrardan sizleri rahatsiz ediyorum kusura bakmayin kuşu bu sabah fakülte hastanesine goturmek icin hazirladik kapiya cikinca kuş aniden kafesin altina düşüp hareketsiz kaldi hemen iceri girip elimize alip kendine getirmeye calistik bi süre kendine gelmekte zorlandı daha sonra kendine geldi fakat halsiz göğsündeki şiş hala ayni büyüme yok ama kuş yem yerken yada kendini kaşırken ötüşe benzeyen garip sesler çikariyor dışkısı normale döndü yemde yiyiyordu 2 gündur yine gagasi uzadi ve daha az yem yiyiyor papatya cayi verince sakinlesiyor biraz kanat seyirmesi azaliyor hatta bitmişti ama sabahki düşmeden sonra yine seyirme var ve kanat sekmeside var solunumda gücluk çekiyor gibi ne yapmam lazim hastane götürmeyi tekrardan denemelimiyim tekrardan öyle kötü olacak diye korkuyorum yardimci olursaniz sevirinim @Burçak A.
Video ekler misiniz bir görelim ona göre daha net cevaplar alırsınız👍 herhangi bir çarpma, ezilme gibi bir durum oldu mu? Kursağı balon mu?

Minaaa

Aktif Üye
Video ekler misiniz bir görelim ona göre daha net cevaplar alırsınız👍 herhangi bir çarpma, ezilme gibi bir durum oldu mu? Kursağı balon mu?
Hayir herhangi bir carpma ezilme olmadi yaklasik 3 4 haftadır göğsü şişti ishali vardi daha sonra bir veterinere götürdüm kursak mantari dediler iki kusu ayirdim diger kus saglikli suanlik hic bir sıkintisi yok fakat göğsü sis olan kuşum hem ishaldi hemde yemek yemiyordu apex axtim verdim ishal toparladi hemen yemde yemeye basladi fakat göğsünün şişi inmiyor ve gagasi uzamaya devam ediyor diger kustan ayri oldugu icin daha da kötülesti son günlerde diger kusun kafesine yakin diye yemliginin icinde uyuyordu iki kusu dün tekrardan ayni kafese aldim
Cok mutlu oldu istahi bile acildi ama sabah hastaneye giderken birden düsünce cok korktum hemen videosunu cekip yukleyecegim cok sagolun hocam

Üst Alt