• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun göğsünun bir tarafi şiştu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Zeolit tozu ishale iyi geliyormu tam olarak etkisi nasil daha once kullanmadigim icin pek bilmiyorum nelere iiyi gelir nelere gelmez beni yönlendirirseniz cok sevinirim
Zeolit tozu parazit, mantar ve bakteriyi söker, bağırsak florasını düzenler, bağışıklık sistemini güçlendirir 🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bunları rutin kullanın 🌸🙏

Minaaa

Yeni Üye
Aslinda ishali durmustu vitamin de verdim bagisikligi dusmesin diye vitaminden sonra tekrar ishal oldu bi duzgun diskiliyor bi sulu

Minaaa

Yeni Üye
O bir takviye ☺ Solunum problemi varsa önceliğiniz kanatlı uzmanı olmalı dönüşte ☺
solunum problemi yok sadece göğsü sismisti ama o hafta icinde bizimkilerin soğuk havuc verdigini ogrendim veterinerde o soguk havuca bagladi mantar olmus dedi ama mantar olsa halsiz olurdu ama kus canli kuduruyor 😅 yemde yiyiyor arada ishali gidiyordu apex aldim bide vitamin apexi verdim ishali durdu sonraki gün vitamin verince tekrar ishal oldu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
solunum problemi yok sadece göğsü sismisti ama o hafta icinde bizimkilerin soğuk havuc verdigini ogrendim veterinerde o soguk havuca bagladi mantar olmus dedi ama mantar olsa halsiz olurdu ama kus canli kuduruyor 😅 yemde yiyiyor arada ishali gidiyordu apex aldim bide vitamin apexi verdim ishali durdu sonraki gün vitamin verince tekrar ishal oldu
O zaman zeolit tozu iyi gelir ☺

Üst Alt