• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun dışkısı normal mi

sdfkvnc

Aktif Üye
Herkese çok teşekkür ederim.. Canımı kaybettim 😔 ilk göz ağrım , canımın parçası gibiydi.. ışıklar içinde mutlu uyusun inşallah bal kusum l😔

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Başınız sağolsun 😔🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Canınız başınız sağolsun 😔 yeni bir can sahiplenerek acınızı dindirebilirsiniz 👍

sdfkvnc

Aktif Üye
Canınız başınız sağolsun 😔 yeni bir can sahiplenerek acınızı dindirebilirsiniz 👍
2 muhabbet kuşum , 1 de papağanım var. Hepsi ayrı kafeste idi ama kuşlardan biri kafes dibine inmeye başladı bugün , elime aldım göğüs kemiği ölen kuşum kadar olmasa da belirginleşmeye başlamış. Buraya attığım ilaçları ona vermeye başladım 😔 kafes dibine inmeye başlayan Alexe çok düşkündü , hep onun yanına giderdi. Hissetmiş olabilir mi ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
2 muhabbet kuşum , 1 de papağanım var. Hepsi ayrı kafeste idi ama kuşlardan biri kafes dibine inmeye başladı bugün , elime aldım göğüs kemiği ölen kuşum kadar olmasa da belirginleşmeye başlamış. Buraya attığım ilaçları ona vermeye başladım 😔 kafes dibine inmeye başlayan Alexe çok düşkündü , hep onun yanına giderdi. Hissetmiş olabilir mi ?
Strese girer yem yemez siz besleyin bize video ve dışkı ekleyin bakalım 👍

Üst Alt