• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun davranışında değişiklik

Lorca34

Yeni Üye
Herkese merhaba,

Sizlere teşekkür etmek istedim. O zor günlerde bana mesaj ve önerilerinizle destek oldunuz. Canım kuşum bu öneriler sayesinde yeni mamalarına ve takviyelerine kavuştu ve sağlığı çok iyiye gitti. Ceresindeki çirkin renk düzeldi, eskisi gibi maviş oldu. Tüyleri düzeldi. Neşesi ve güveni geri geldi. O kadar çok konuşuyor ki bazen "şşt birazcık sus" diyorum ama sonra pişman oluyorum. Çünkü o günler çok üzücüydü. Yeniden yaşanmaz umarım. Şehmus Bey'e de ayrıca çok teşekkür ederim destekleri için. Herkese sevgiler.

Ekli dosyalar

Lorca34

Yeni Üye
Konuyu yeniden hortlatarak yanlış yapıyor olabilirim ama kuşum dünden beri çok mutsuz görünüyor. Kafesten çıkmak istemedi sonra çıkınca da neşeli sesler çıkarmadı sabit uçtu kondu bir yere. Üzerime de kondu öpücük ver dedim vermedi. Parmaklarımı ısırıyor kafese uzatınca sinirli bir biçimde. Yemesi içmesi dışkısı iyi görünüyor. Su içiyor. Elma yedi iştahlı bir biçimde. 2-3 haftadır tüy döküyor. Gözle görülür bir çıplaklık olmadı. Dökülen yerlerde tüpçükler var hatta. Boynundaki siyah nokta olan tüylerin hepsi döküldü. Tüy dökümüne bağlı bir cansızlıktır umarım bu. Takviyelerini düzenli veriyorum. Bugün entrobac günüydü. Onu da verdim. Deneyimlerinizle bilgilerinizle beni yönlendirirseniz çok sevinirim.

Üst Alt