• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet Kusumda Burun Tıkanıklıgı

Esra Ç

Yeni Üye
Merhabalar son birkac haftadır muhabbet kusumun burun deliklerinde küçülme fark ettim. bundan önce yine aynı kuşumda burnunun bir deliğinin üstünün hafif kapandığını görmüştüm o zamanla geçti şimdi de küçülme gördüm ve rahat nefes alamıyor gibi hissediyorum, kuyruğunu da sürekli yukarı aşağı kaldırıp indiriyor yardımcı olabilecek arkadaslar varsa lütfen yazın evde nasıl giderebilirim bu sorunu

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Merhabalar son birkac haftadır muhabbet kusumun burun deliklerinde küçülme fark ettim. bundan önce yine aynı kuşumda burnunun bir deliğinin üstünün hafif kapandığını görmüştüm o zamanla geçti şimdi de küçülme gördüm ve rahat nefes alamıyor gibi hissediyorum, kuyruğunu da sürekli yukarı aşağı kaldırıp indiriyor yardımcı olabilecek arkadaslar varsa lütfen yazın evde nasıl giderebilirim bu sorunu
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Bahsettiğiniz belirtileri görsel ile destekleyebilir misiniz? İlaveten dışkı resmi.
Ayrıca kuşunuzla ilgili daha genel bilgiler, ne kadardır sizde, ne kadardır bu problem var, genel durumu, yeme içme iştah neşe vs vs.

Sağlıklı günler

Esra Ç

Yeni Üye
Bahsettiğiniz belirtileri görsel ile destekleyebilir misiniz? İlaveten dışkı resmi.
Ayrıca kuşunuzla ilgili daha genel bilgiler, ne kadardır sizde, ne kadardır bu problem var, genel durumu, yeme içme iştah neşe vs vs.

Sağlıklı günler

Esra Ç

Yeni Üye

Sağlıklı günler
merhabalar tekrardan burnunu bu sekilde cekebilmiştim şu an dışkı resmi atamıyorum fakat yeşil renginde geliyordu, iki kusum var ve ikincisinde burun delikleri gayet acıkken bunda böyle oldu. yaklasık 1 yıldır bizimle iştahı yemesi falan gayet iyi fakat pek neşesi yok zaten gözünde de bir problemi var antibiyotik kullandırıyorum su an o yüzden nesesinin pek olmadıgını düsünüyorum. birkac haftadır da böyle solunum problemi var yemini yedikten sonra falan sürekli nefes nefese kalmıs gibi yiyor sanki evde düzeltebilecegim bir sey var mıdır acaba, tekrardan tesekkür ederim