• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşuma kedi saldırdı

altair

Paylaşımcı
Sağlığı ıcın ve akşam 10 resmini de yükleyin
hiçbişekilde izin vermiyo sürekli kafasını kaçırıyo agzına koyunca hızlıca çıkarıyo ve canı acıdıgından degıl şırıngayı ıstemedıgınden cikliyomuş şırıngayı çekince susuyo

Mert G.

Eski Forumcu
hiçbişekilde izin vermiyo sürekli kafasını kaçırıyo agzına koyunca hızlıca çıkarıyo ve canı acıdıgından degıl şırıngayı ıstemedıgınden cikliyomuş şırıngayı çekince susuyo
Korktuğu ıcin bağırıyordur. Size nasıl yapcagınızı göstermediler mi

Mert G.

Eski Forumcu
kolay bı yolu yokmu ya veterınerın dedıgı gıbı sırt üstü yatırıyorum boyununu dıkleştiriyorum ama agzına aldıgı gibi dışarı çıkarıyor
Yok ama dikkatli ve sabırlı yapmanız gerekiyor beceremiyorsanız şehmus hocama götürün o yardımcı olur

altair

Paylaşımcı
Yok ama dikkatli ve sabırlı yapmanız gerekiyor beceremiyorsanız şehmus hocama götürün o yardımcı olur
ya ben bakamıyorum bu kuşa hasta degılken bakabılıyodumda şuanda değil en azından yem yiyebilecek hale gelene kadar bakabılecek bırısını bulamazmıyım

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yemek yemesi Lazım. Sehmus Hocamızla İletişime Geçin. Kendisi 1 Hafta 10 Gün Yardimci Olur Sizlere. Kursak Beslemesi Tehlikeli Bir Durumdur. Kendisi Yemeye Başlayınca Evde Bakımına Devam Ederseniz. Öncelikle Aç Kalmaması Lazım Dirençten Düşmesin.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
ya yakınımda bılgılı bırısı varda işte sürekli git gel yapamıyorum az once diliyle engellıyodu şimdi direkt agzını açmıyo ne yapmalıyım
Baş parmağınız ile işaret parmağınız ile kafasını sabit tutun açacaktır yandan verince

altair

Paylaşımcı
Merhaba Geçmiş Olsun. Yemek yemesi Lazım. Sehmus Hocamızla İletişime Geçin. Kendisi 1 Hafta 10 Gün Yardimci Olur Sizlere. Kursak Beslemesi Tehlikeli Bir Durumdur. Kendisi Yemeye Başlayınca Evde Bakımına Devam Ederseniz. Öncelikle Aç Kalmaması Lazım Dirençten Düşmesin.
dedıgım gıbı bana çok uzak ben esenyurtta oturuyorum ve tanımıyorum sehmus hocayı