• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşuma kedi saldırdı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
bide kuş üretmeye nasıl kıyıyosunuz ya ürettiklerinibn çogu bilinçsiz insanların eline düştüğünden bikaç aya acılar içinde ölüyo nasıl kıyıyorsunuz
Nasıl kıyıyorsunuz derken ablacım? İşkence etmiyor ki kimse buradaki herkes merhametli, iyi insanlar 🌸🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
ıskence edıyo demedım zaten sattıgı ınsanların nasıl bakıcagı bellı degıl
Genel olarak haklısın ablacım ama buradakiler genelde ortama ve alacak kişiye bakarak veriyorlar ☺ Onun dışında bazı üreticiler maalesef ki umursamıyor orada haklısın

altair

Müdavim
Genel olarak haklısın ablacım ama buradakiler genelde ortama ve alacak kişiye bakarak veriyorlar ☺ Onun dışında bazı üreticiler maalesef ki umursamıyor orada haklısın
abla 2 saat önce 3ml elle besleme maması verdimde tekrar nezaman vereyim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
bide kuş üretmeye nasıl kıyıyosunuz ya ürettiklerinibn çogu bilinçsiz insanların eline düştüğünden bikaç aya acılar içinde ölüyo nasıl kıyıyorsunuz
Kuşları üretenler olmasa şu an kuş bakıyor olmazdınız farkında mısınız bilmem.
Bunu iğrenç yaşam şartları içinde yaşayan kuşları satıp para kazanan petshop sahiplerine söyleyin, onlara veren üreticilere söyleyin. 🙄
Herkesi aynı kefeye koymayın. Ben ve bu forumda olan üreticiler kuşların bir canlı olduğunun bilincinde ve bu yüzden onlara iyi yaşam şartları sunmayan kişilere sahiplendirme yapmıyor. Kendi adıma konuşayım, ben sadece üreticiyim, sahiplendirme yapmıyorum.
Şimdi daha çok şey yazardım ama kalbinizi kırmayım. Umarım kuşunuz sağlığına kavuşur...

altair

Müdavim
Bunu iğrenç yaşam şartları içinde yaşayan kuşları satıp para kazanan petshop sahiplerine söyleyin, onlara veren üreticilere söyleyin. 🙄
Herkesi aynı kefeye koymayın. Ben ve bu forumda olan üreticiler kuşların bir canlı olduğunun bilincinde ve bu yüzden onlara iyi yaşam şartları sunmayan kişilere sahiplendirme yapmıyor. Kendi adıma konuşayım, ben sadece üreticiyim, sahiplendirme yapmıyorum.
Şimdi daha çok şey yazardım ama kalbinizi kırmayım. Umarım kuşunuz sağlığına kavuşur...
sizi tanımıyorum ama tanıdıgım çogu üretici öyle

altair

Müdavim
bu arada kursagının dolu oldugunu nasıl anlıycagım

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Burda bu dediğiniz bize değil kuşu bilinçsizce herkese alsat yapan kişilere söylemeniz gerekiyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kursak kısmına bastırmadan dokunun eğer hissederseniz doludur, hissedemezseniz boştur

Üst Alt