• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşuma kedi saldırdı

altair

Paylaşımcı
Çok korkmuş, tedirgin ve fena derecede ağrısı var ilaçları vermeye devam edin ama ek takviye olarak elle besleme maması temin ediniz👍yarasını göremedim ama dikiş atıldığına göre açık yara bu yüzden melhemden önce Rif ile pansuman yapın birde antibiyotik verdiyse bir günlük mü verdi? Döküldüyse tekrar isteyin devam edin bir günlük yetmez
hocam selam kuşa bi türlü yediremedim elle besleme mamasını agzını açmıyo ıkıdebır kafasını kaçırıyo bir türlü kursagına sokamadım şırınganın ucunu

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Konumunuz İstanbul görünüyor. @Şehmus BAKIR abi ile iletişime geçip kuşu ona götürebilirsiniz. Eğer siz müdahale edemiyorsanız. Kuş saldırısı ciddi sonuçları olan bir durum o yüzden çok vakit kaybetmeyin bence.

altair

Paylaşımcı
Konumunuz İstanbul görünüyor. @Şehmus BAKIR abi ile iletişime geçip kuşu ona götürebilirsiniz. Eğer siz müdahale edemiyorsanız. Kuş saldırısı ciddi sonuçları olan bir durum o yüzden çok vakit kaybetmeyin bence.
alanında uzman bı veterıner bulduk bana ogrettı nasıl yedırıcegımı teşekkürler yinede tam adres bılmıyorum ogrenırsem sıze ulaşırım

altair

Paylaşımcı
bide kuş üretmeye nasıl kıyıyosunuz ya ürettiklerinibn çogu bilinçsiz insanların eline düştüğünden bikaç aya acılar içinde ölüyo nasıl kıyıyorsunuz